LG Optimus F6 - dostupný LTE smartfón s infraportom

  • ondrakomous 17.03.2014 - 09:38

    dobra recenzia, skoro to vyznelo, ze lg l9 2 je lepsi model jak ten letosni, bohajeho. ten fotak je prisernej, ty hory za panelakama vyzeraji jak osli lejno, totalne slity detaily, docela slabota za 250euro, nemyslite?

  • marek17.03.2014 - 12:03 Trvalý odkaz

    No keď sa porovnávajú fotaky v mobiloch väčšinou sa všade vyberú do porovnaní len high-endy. Nikde som zatiaľ nevidel porovnanie, ktorá stredná trieda fotí najlepšie. Ondra daj nejaký tip na cenovo porovnateľné mobily ktoré fotia lepšie. Nech si vieme nájsť aj fotomobil za rozumnú cenu ;-) vďaka

    ondrakomous17.03.2014 - 12:39 Trvalý odkaz

    porovnaval sem to s nokii 625, kterou chlapci recenzovali tady na fony.sk, ty fotky z lumie 625 sou o neco malo lepsi, pak sem se koukal jeste na lumii 1520 a ta je o tridu lepsi, ale tam se to neda uplne srovnavat, je to jina cenova kategorie. co se mi konkretne nelibi je HDr a strasne divny ohnisko, ty nokie maji obe daleko sirsi zaber, mozna je to formatem snimku, nevim. porovnavam to na snimku, kterej je pohled z toho balkonu, u lumie 1520 vidis uplne detaily i za panelakama, stahl sem si to na plochu a porovnam, ne. to je vybornej zaber, je tam sousta detailu, stromy, hory, balkony, auta, lidi, trafostanice, takova mala vezicka vzadu. to bude asi kostel. studuju to tady pod lupou. zajimalo by me srovnani napr. s lumii 720, xperii L, samsungem s3 mini. to sou mobily ze stejne cenove kategorie, klidne i letosni xperie, kazdopadne zaber z balkonu je klicovy.

    marek17.03.2014 - 14:03 Trvalý odkaz

    no lumia 1520 je cenovo uplne inde, preto ho treba porovnat skor s mobilmi co si vymenoval na konci.
    Proste do tychto strednych tried daju cipy velke tak max. 1/3,2" (samozrejme ze sa ziadny vyrobca nepochvali co to tam vlastne dava..) a to podla mna uplne vsetci a s tym uz sa ziadne zazraky robit nedaju, rozdiely su minimalne. Jedine tak nokie maju mozno vacsi, lebo sak ma sa to kam zmestit;-)

    ondrakomous17.03.2014 - 14:14 Trvalý odkaz

    jojo, mas pravdu, je tu jeste jedna dulezita vec na kterou zapominas, samsung s4 mini, kterej koupim dneska do 250 euro a proti nemu se lg absolutne nechyta. cekal jsem proste od LG vic, treti radu montuji identickej chip i optiku, hardware mizernej, sony mi v dany cenovy hladine nabizi taky mnohem vic, rikam Lg se trosku placa, cinsky telefony valej davno octacory za cenu kolem tech 250euro, 13mpx rozloseni je dneska taky standard u cinana. letos bude uplne jina konkurence jak v loni, tohle je podle me mobilslonskejma parametrama jenom v novym kabatku.

    Nightmare17.03.2014 - 15:23 Trvalý odkaz

    Keby som si mal vybrat medzi
    LG Optimus F6
    LG Optimus L9 II tak jednoznacne F6...

    marek17.03.2014 - 15:35 Trvalý odkaz

    V pohode ja tento model nijako neobhajujem ani nezatracujem. Len sa snazim dopatrat ze ktore modely strednej triedy maju obstojnu optiku a urcite tym nemyslim pocet mpx - 13mpx znie sice pekne, ale vysoku kvalitu fotiek to nijako nezarucuje.

    ondrakomous17.03.2014 - 15:38 Trvalý odkaz

    Nightmare: neblazni, L 9 II ma vetsi display, to je jasnej argument, nemuzes zmensovat uhlopricky v dnesni dobe, to je jasna sebevrazda, letos bude vsechno zacinat na 5palcich vejs.marek.ns: jo, jenze musis si uvedomit, ze toto lg je letosni model a obavam se, ze az vytasi samsung, sony, alkac, htc, lenovo "stredni tridu", tak si toto lg proste nikdo nekoupi, ale nechci predbihat, treba se najdou nejaci LGfanatici. uvedu priklad xperia m2, letosni model, stoji plusminus stejne, ale nabizi daleko,daleko vic.

    marek17.03.2014 - 16:28 Trvalý odkaz

    Ja som práveže sklamaný zo všetkých výrobcov (vrátane LG), zatiaľ nič extra do strednej triedy nepredstavili. No možno mi niečo uniklo. Neviem čo také ďaleko viac má mať táto M2. Najbližšie budem musieť zavítať do high-end segmentu :D

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne17.03.2014 - 16:39 Trvalý odkaz

    Tak pokial chces pekny displej a vykon, nic ine nepripada do uvahy.. minulorocne high endy su lepsia volba ako tohtorocna stredna trieda...

    marek17.03.2014 - 17:04 Trvalý odkaz

    To mi je jasné;-) ale väčšinou mi niečo chýba, alebo prekáža aj na tých high-endoch:)

    roman17.03.2014 - 17:08 Trvalý odkaz

    tiez ma vobec neoslmilo toto LG, s cenou to prestrelili,tak max 180€,alebo urcite lepsia volba je ta nokia 625...ten infraport je uplna zbytocnost, a LTE podporuje aj ta 625....takze asi v strednej triede by som bral tu nokiu...inac ani GSmart nerobi zle fony...ale za cenu 250€ by som este rozmyslal nad huawei g700, ponuka 2gb ram....ci?

    ondrakomous17.03.2014 - 17:28 Trvalý odkaz

    marek.ns: xperia m2 sklo na zadni strane navic unibody, vetsi display, luxusni fotak, vyssi vykon a pozor novinka! jedna krytka na bocni konektory sim+sd, takze je ve vsem lepsi. teplej kandidat na mobil roku stredni tridy.
    romanqo: huawei se da sehnat strasne levne ze zahranici, co sem sledoval ceny, tak tam byly rozdily v desitkach procent, u nas je huawei brutalne predrazeny, bavim se ted o tech novejsich modelech, oni nam ted stavi nejaky moderni site, tak prej na ne nemam tolik plivat.
    pockame, co napise nerd, on je z nas ten nejchytrejsi.

    marek18.03.2014 - 14:00 Trvalý odkaz

    aj tak neviem kde to beries ze je lepsi - sklo na zadnej strane - takze sa mi moze rozbit z oboch stran SUPER, unibody - takze si nevymenim bateriu, vetsi displej - vdaka softverovym tlacidlam to absolutnie nie je pravda, luxusny fotak - to mas odkial??!, vyssi vykon - wtf? nie je to ziadny high-end vykon bude rovnaky, jedna krytka na konektory WOW vyhral to :D
    Budem sa opakovat nechcem tym ziadny model zatracovat ani vychvalovat, F6 ma lepsiu bateriu, IPS displej, softverove ficurky, L9II ma HD displej a dalo by sa pokracovať dalsimi modelmi kazdy ma nieco navyse a zaroven mu nieco chyba - to je cele co chcem povedat, ziadny z nich nie je jasny mobil roku :)

    ondrakomous19.03.2014 - 09:00 Trvalý odkaz

    xperia m2 bude vykonove a dizajnove uplne nekde jinde jak toto LG, ver mi.toto lg je cca o 100euro predrazeny, do stredni tridy neprineslo nic novyho, presne jak tady nekdo psal vubec se nevyplati takovy mobil kupovat, protoze lonske a predlonske top modely sou cenove na stejne urovni, xperia m2 je prvni smart stredni tridy, kterej pouziva sklo na zadnim krytu a vykonove se vyrovna moto g, navic nabidne lepsi fotak a krasnej dizajn, pokud by cena byla na urovni moto g, byl by to pro me jasnej kandidat na viteze stredni tridy. lg je pro me beckovej vyrobce, jak rika Richard. nevidim sebemensi duvod, proc obhajovat mobil, kterej do stredni tridy neprinesl vubec nic novyho a navic je predrazenej jako krava. pro tebe sou to softwarovy vychytavky, pro me obycejnej balast, baterii ma vetsi o cca 100mPa, ty komediante. soft keybords tam nejsou na tvrdo, uz se umi i"schovavat", je to jenom otazka nastaveni softu. oproti tomuhle bude mit luxusni 8mpx fotak a luxusni chip vlastni vyroby. toto je dvoujadyrko, m2 4jadra vykonove bude uplne nekde jinde.

    marek19.03.2014 - 12:44 Trvalý odkaz

    A co si spravil s tym svojim namakanym Lenovom, ty bezkonkurencny komediant? A odkedy sa kapacita bateria meria v pascaloch??? :D inak pozeram ze ta m2 ani nepodporuje LTE, cisty fail, to sa mozme rovno vratit k gprs dumb fonom.

    ondrakomous19.03.2014 - 13:17 Trvalý odkaz

    normalne sem si ho vyzkousel a predal dal, xperia m2 podporuje vic technologii jak tvoje zazracne LG dohromady. jezisi, tak sem se upsal v jednotkach a co ma jako bejt? ty tady pjejes ody na totalne prumernou dvoujadrovou plecku, nekdo te musel zarazit, tento telefon zapadne do sedyho prumeru po tejdu. sony aspon inovovalo vzhled, kdyz uz nic jinyho, lg inovace stredni tridy 0. ty asi nectes gizchina, co znamena letosni stredni trida. dyt si vem, ze v tom LG je osazenej stejnej chipset, kterej pouziva rok stara nokia 625 a ta se aktualne prodava za 150euro, dyt je to normalni vysmech. uvedu priklad, vis jaky jsou naklady na vyrobu telefonu ze skla, sou 3-4nasobny. vis o kolik je drazsi ten procak v xperii m2 je 3-4krat drazsi, vis o kolik je drazsi nova kamara+chip znovu 3-4drazsi a ve vysledku budou stat stejne, tak logicky je asi nekde chyba.

    marek19.03.2014 - 14:11 Trvalý odkaz

    Ty si absolutne slepy alebo totalny ignorant? O akych odach to tu meles? Tie dve jadra navyse ti budu z nosa susne vyberat, alebo co? Jedine co treba zarazit su tie tvoje nostradamovske ukvapene zavery.

    ondrakomous19.03.2014 - 14:26 Trvalý odkaz

    ty Marku, spis to druhy, tak snad hrajes na telefony hry ne, na tom zastaralym dvoujadyrku zaparis maximalne angry birds. nechapu, proc porad dokola obhajujes telefon, kterej vypada jak krabice od bot a vevnitr ma fotak z optimusu 2x, kolik ti dali. tady zadny LTE neni a dlouho nebude, chapes to.

    marek19.03.2014 - 14:48 Trvalý odkaz

    ja len nechapem o akom obhajovani to dokola meles? ano angry birds su stvorene na dotykove displeje, narozdiel od tych par hier co maju krvave hw naroky a zvysok jadier vyuzijes akurat tak v antutu:D to je tusim jedina "hra" o ktoru tu ide.

    ondrakomous19.03.2014 - 16:18 Trvalý odkaz

    bud ses tak zmatenej, nebo absolutne nevis, co tady rikas, pokud nedokazes uznat argumenty, ze je zarizeni vykonnejsi, z lepsich materialu, osazeno kvalitnejsimi komponenty, pak ses ignorant ty a ne ja, narozdil od tebe vim presne, co pisu, rikam ti od zacatku, ze je to predrazeny mobil, ktery v nicem nevynika, muzu uvist minimalne desitku lonskych modelu, ktery jsou parametrove srovnatelne. odmitam ignoransky postoje typu 4 jadra nepotrebuju na co, plast je lepsi material, unibody je naho*no, atd., protoze kdyz mi da nekdo 4 jadra a jinej 2 za stejnou cenu, tak si logicky vezmu ty 4.

    marek19.03.2014 - 17:14 Trvalý odkaz

    ja ti tie jadra predsa neberiem:) aj tak tocime kazdy o inom, tak ako pises, radsej amen, hauk, bodka za dalsou nezmyselnou konverzaciou.

    ondrakomous19.03.2014 - 17:39 Trvalý odkaz

    podle me je lepsi a hezci lonskej mobil l9 2. je hezkej, protoze vzhledem vic pripomina samsung s2, ahahahaha. vidis ty polomery v rozich pristroje, sou zbytecne velky,takze nepripominaji oblazek ale starou osklivou zidlicku, vadi mi zbytecne sirokej horni ramecek, je tam napsany LG, napis velkej jak prase, jak kdyby to znamenalo buhvi co... kolem displaye jde videt cernej ramecek, je to asi dany tim, jak je display odsazenej od dotykove vrstvy, vypada to hnusne, jde to videt na vsech fotkach. nahore jak je ta mrizka, tak do te ti napada vsechen bordel z kapes, chipsy, tatranky a podobny svinstva, to stejny v krajich displaye, je tam spara, asi na prach, kdyz toto LG otocis, tak zadni kryt vypada jak nahradni dil iphonu 3gs nebo kindrvajicko nebo zdarila cinska kopie, ahahahaha. napsal jsem amen, protoze sem se po nekolikate upsal a neslo to smazat, neco tam bejt muselo, chapes.

    kalliopp19.03.2014 - 17:52 Trvalý odkaz

    Ja teraz obzeram hlavne telefony s LTE, ale problem vidim v tom, ze aj ked HW-ovo tento telefon LTE podporuje, problem bude v SW podpore LTE operatora. Napr. Telekom LTE spustene ma, ale nie kazdy LTE telefon moze to LTE vyuzit. So SIM Telekomu sa vam 4G moznost nbeobjavi, pretoze je disabled. Tento LG zatial tiez nie je v zozname podporovanych LTE telefonov Telekomom. Takze keby som si ho aj kupil, tak do LTE siete sa nedostanem aj napriek tomu, ze LTE aktivne na SIM karte mam. Pokial tie telefony nie su certifikovane operatormi do ich LTE sieti, tak bude 4G vypnute. Ostatni SK opovia na tom podla mna po spusteni LTE sieti budu podobne.

    ondrakomous19.03.2014 - 18:15 Trvalý odkaz

    kalliopp, sak on se tady hada o poctu jeder a o LTE basni, jak kdyby to bylo buhvico, za prvy kazdej kb bude tezce nafakturovanej a za druhe to bude priskrceny fupama a podobnejma nesmyslama, kteri si tady davno operatori zavedli.

    marek20.03.2014 - 10:19 Trvalý odkaz

    Ale to je velmi zaujimave, lebo nepamatam si, ze ked sa prechadzalo z edge na 3G ze by postupne museli takto "licencovat" telefony. Dalsia vec je, ze ked telekom tu f6 nema ani v ponuke asi ho tazko prida medzi podporovane zariadenia, ale mozno sa mylim:)
    Ja by som pockal do septembra na SWAN, ktory by mal trochu rozvirit internetove vody. Nieze by som bol naivny, no hovori sa o vacsich balikoch v ich podani, tak uvidime:) Telekom chce samozrejme dovtedy vytazit co sa da, preto tie ich baliky vyzeraju tak ako vyzeraju.

    ondrakomous20.03.2014 - 10:36 Trvalý odkaz

    marku, ale ty si naivni, tady zadny LTE v roce 2014 nebude.

    marek20.03.2014 - 13:35 Trvalý odkaz

    co je u teba tady? akoze v CR? Lebo neviem jak vy pepici ale my uz nejake to LTE mame.

    kalliopp20.03.2014 - 14:57 Trvalý odkaz

    marek.ns: to nevadi, ze ci f6 ma Telekom v ponuke. Telekom napriklad ma v ponuke aj Blackberry Z10, Q10 a obe HW-ovo LTE podporuju, ale medzi 4G certifikovanymi podporovanymi telefonmi ich Telekom nema. Podporuje iba telefony uvedene na stranke telekom.sk/4g

    marek20.03.2014 - 17:00 Trvalý odkaz

    Ano mas pravdu, ale to nevylucuje co som napisal:) vsimni si, ze vsetky telefony co su na tej stranke bud ma v ponuke, alebo ich donedavna mal. Dokonca niektore podporuju az od urcitej verzie SW. Takze neviem ako to bude s telefonmi, ktore v ich ponuke ani nechyrovali, nebolo by zle keby casom stacilo ze to podporuje HW mobilu. To je riadna blbost ze to po jednom certifikuju...

    ondrakomous20.03.2014 - 20:32 Trvalý odkaz

    ty ses proste magor, vy nemate jeste ani uzavrenej tendr beztak a ty uz tady basnis o LTE, ty tri vysilace toho moc nepokryjou, cili pocitej se mnou, letos mate leda kulovy, ale pohadkar ses vazne dobrej. neboj se, ja ti to cely pripomenu, az vyjde recenze na xperii m2, jak ses tady hadal, ze LG f6 je lepsi, tak to ani omylem! to LTE je cistej marketing, chapes, protoze je to v globalnim meritku nefunkcni a ty jim to zeres, o2 si da na stranky bublinku s napisem "podporuje LTE" a ty si z toho normalne hotovy.

    marek21.03.2014 - 08:52 Trvalý odkaz

    pepik basni o slovenskych tendroch, konec:DD
    magora proste robis sam zo seba svojimi bud nepodlozenymi alebo absolutne nepravdivymi prispevkami, gratulujem.

    ondrakomous21.03.2014 - 10:57 Trvalý odkaz

    co je na tom nepodlozenyho a nepravdivyho, ze nemate celorepublikovy pokryti. ve velkych mestech to budete mit do pul roku, to je jenom plan. celorepublikove to budete mit nekdy v roce 2015, to ze se prodali frekvence, neznamena, ze se hned zacne stavet, nasledne se musi udelat tendry na vystavbu, pak teprve stavba a dalsich x veci, cili celej ten proces neni na mesic, ty inteligent. tohle sem se docetl ze slovenskych medii, cili ste na tom podobne jako CR, mate monetalne uplny hovno, 2-3 mesta tomu rikas pokryti? bohajeho, ty si mistr bagatelismu. 93% procent lidi nebydli v trnave, ty vole, tak proc tady vymyvas lidem mozky s LTE. Pokud si u prodejce koupim smart a prodejce mi v popisu "zatucni" sluzbu, ktera neni na zarizeni dostupna, cili na zarizeni nefunguje, tak se jedna o klamani spotrebitele, ty vole nesledujes cerny ovce. celou dobu se ti snazim vysvětlit, ze lg f6 je zastaraly model, protoze letosni modely stredni tridy budou mit 4jadra, fotaky s 13mpx, a displaye 4,7 vejs. s5 mini bude mit 5,3 display.

    marek21.03.2014 - 11:53 Trvalý odkaz

    To, že si totálny dement ti nedáva právo neustále a do každého príspevku vkladať, že tvrdím niečo, čo som nikdy nikde nepovedal ani nenapísal. Takže s tým láskavo raz a navždy prestaň, pretože zvyšok tých debilín čo píšeš mi je už úplne ukradnutý. Ďakujem.

    ondrakomous21.03.2014 - 13:18 Trvalý odkaz

    prevykladavam tvoje nesmysly, bavi me vozit se po tobe, cos tady vyplodil, sou to celkem nepodlozeny kraviny, zacal si nejdriv o velikosti chipu ve fotaku, lonskej model lumia 720 ma malej chip a foti fantasticky, to jenom na okraj. pak si zacal tim, ze jadra navic jsou jenom do antutu, ze skleneny unibody je horsi jak plastovy odnimatelny kryt, pak si zacal resit nejaky LTE, ze vybiras telefon podle LTE, vtipny, co argument to perla. co me nejvic dostalo, zes pouzil sluvko "ignorat", tos nekde vycetl, ne? chtel si vedet, ktery telefony budou pro srovnani fotit lip, tady ti dam seznam xperia m2, Alcatel idol 2, acer liquid e3, Samsung s5 mini+komplet Nokia modely 2014, to neni malo, to ze v porovnani s konkuternci tenhle model neobstoji je jasny uz ted. ve vodafonu za nej chcou 6 litru, rikam si, jestli nejsou v tom LG trochu padli na hlavu, protoze za ty prachy mam s4 mini, s3,xperia sp, kdyz si litr priplatim tak treba xperii z, nokii 925, secteno a podtrzeno, pro koho je vlastne tenhle telefon urceny, nevis? asi pro lidi, kteri nepouzivaji mozek....reknu to jeste jinak, duvod proc si lidi koupi tenhle telefon je, ze bude v porovnani s konkurenci levny. nekdo tady rikal, ze by vzal tohle místo l9 2, jenze l9 2 je o 2 litry levnejsi, o dva tisice, chapes! dyt pro ty lidi bude daleko vyhodnejsi, kdyz si koupi treba Samsung s4 mini, akorat jim nekdo musi rict, hele, tohle nekupujte je to fakt predrazeny, marku rikam ti to porad, bud trochu soudnej, nebud takovej zabednenej fanatik do LG, jenom protoze ty a tvuj kamos ste si koupili LG, neber to jako urazku, je to spis vtip.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne21.03.2014 - 14:01 Trvalý odkaz

    @marek.ns petris ti rad vysvetli problematiku telekomackeho LTE.

    marek21.03.2014 - 14:13 Trvalý odkaz

    Ja ta velmi rad opravim ty zabednenec - ty "prevykladavas" to co ja napisem a sam z toho robis nezmysly, lebo vsetko otocis tak, ako sa to tebe hodi. Nauc sa CITOVAT, velmi ti to v zivote pomoze, uvidis.
    Ja teraz zacitujem sam seba: "ja tento model nijako neobhajujem ani nezatracujem" "Budem sa opakovat nechcem tym ziadny model zatracovat ani vychvalovat". A teraz mi ty mudrlant vysvetli o com to tu stale dokola meles? Ty cez svoju ignoranciu zjavne nedovidis na plochu monitoru. A samozrejme ze jediny fanatik si tu ty, co dokola opakuje kupujte si vsetci samsungy. Vsak ze.

    marek21.03.2014 - 14:14 Trvalý odkaz

    Wayne, vidim ze ondrovi ju uz vysvetlil :)

    ondrakomous21.03.2014 - 14:18 Trvalý odkaz

    citovani je to posledni, co bych chtel v zivote umet, hned ti reknu proc, protoze moje zivotni zkusenost s lidmi, kteri porad dokola jen cituji a pouzivaji ruzne naucene fraze nebo uslovi je takova, ze tito lide byvaji zpravidla desne tupi a citaty sou pro ne jen jakasi berlicka, aby zakryli onu tupost. to po me chces, abych byl tupy ignorat, dyt si psal, abych nebyl. proc tady citujes sam sebe, si snad narcis? to tvoje "Budem sa opakovat nechcem tym ziadny model zatracovat ani vychvalovat". mohlo to byt i kratsi, treba takhle " ja nic, ja muzikant", nejses zbytecne moc neutralni.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne21.03.2014 - 14:18 Trvalý odkaz

    Co sa Ti nepaci na samsungoch. Samsung 4EVA!!!

    mrky21.03.2014 - 14:21 Trvalý odkaz

    "3" vysielače má o2 v testovacej prevádzke, telekom momentálne uvádza pokrytie LTE 25% obyvateľstva na frekvenciách, ktoré mal ešte pred tendrom, v jednom máš pravdu, na vytendrovaných to ešte nefunguje a chvíľu to z logických príčin potrvá, ale na existujúcich už je a je aj reálne využiteľné (a podľa petrisa, iba pre vybraných zákazníkov, s iba vybranými paušálmi a iba so správnym technickým vybavením a iba za príplatok :DDDD)

    ondrakomous21.03.2014 - 14:50 Trvalý odkaz

    necht se kazdy rozhodne sam svobodne, ale pro Samsung! mrky: kdo je petris, reditel O2? ahahahaha. kluci, holky, nevim, jak u vas na slovensku, tady v cechach mam pausal vodafone platim 600 mesicne, nevim presne kolik to je euro, ale fup mam 150mb! cituji 150mb, kterej prekrocim po 2dnech, zbytek mesice me skrti tak, ze se mi blesk nacita pul hodiny. muzete rovnou zapomenou na streamovani porna, operator mi porad jenom lze, kdyz po nich něco chci, tak to vecne nejde, proste hruza.

    marek21.03.2014 - 15:23 Trvalý odkaz

    Tupost sa zakryva jedine prekrucanim faktov a ukazuje sa platenim pausalu so 150MB dat za 22€ (to je tych tvojich 600, strasne tazka matika).

    ondrakomous21.03.2014 - 15:29 Trvalý odkaz

    nainstaloval jsem si Windows 8 a nemuzu najit kalkulacku. od vodafonu vsichni utekli k tescomobile, tak to ted tahnu asi sam.

    Nightmare21.03.2014 - 18:44 Trvalý odkaz

    Ty este nepoznas Petrisa?vykonny riaditel o2 slovakia

    ondrakomous21.03.2014 - 21:32 Trvalý odkaz

    reditel, nereditel, dulezity je jestli ma Samsung a je nas clovek.

    roman23.03.2014 - 12:36 Trvalý odkaz

    fakt uplne prinosna debata.co sme na prednaske psychologie????

    Knoxville23.03.2014 - 22:36 Trvalý odkaz

    Hele Pepíku čo robíš na Slovenskom diskusnom fore?Chod si svoj názor ako je ťamťung najlepší na svete vnucovať niekde inde...

    Richard Hombauer24.03.2014 - 01:20 Trvalý odkaz

    Hele, neznasanlive komentare na zaklade naradnosti tu netolerujeme. Ak s niekym nesuhlasite, da sa to napisat aj slusne. Dakujem za pochopenie.

    Knoxville24.03.2014 - 01:32 Trvalý odkaz

    Ale no tak Richard.On tu šíri spam už niekolko komentárov dozadu ktoré nemajú s telefonom nič spoločné.To by si si mal všímať a niečo s tým robiť.Neber to v zlom mne to už len proste nedalo sa neozvať...