Sony Xperia T3 - elegán zameraný na cenovku

  • Matej 19.08.2014 - 15:57

    dizajn je síce každého osobná vec, ale ten priestor pod a nad diplejom v kombinácií s tlačidlami na displeji, to je niečo strašné

  • ondrakomous19.08.2014 - 23:20 Trvalý odkaz

    co se ti nezda, to misto je naopak krasny, zadnej jinej vyrobce ti nenabizi tolik volnyho nevyuzityho mista, napr.s tim muzes vyborne hrat pinpong, nebo vis co rikaji holky, "cim delsi tim lepsi", to je ta jejich skryta vasen, potrebujou vsechno velky a dlouhy, dokazes si predstavit japonskyho turistu s malym telefonem, to ani nejde. oni maji uplne jiny mysleni. malej dum a velkej telefon, to je zen. nejlepsi do vrecka sou sestipalce s 4k displayem.

    Lumiak62527.08.2014 - 14:19 Trvalý odkaz

    Ja vidím výhodu voľného miesta na Xperiách. Napr chytím Lumiu za okraj a už mi naskakuje vyhľadávač. Pri Xpérií v pohode. Voľné miesto plní účel. :)

    Michal30.08.2014 - 16:29 Trvalý odkaz

    Telefon musi mat okraje, aby si telefon normalne chytil do ruky a pritom si nemačkal dlanou okraje displaya, po druhe musi mat okraje, lebo mat natlacený krehky display do kraju do rohu, jeden pád a ideš s plačom do servisu, a Niekde som čital že okraje hore a dolu SOny robi tak velke kvoli tomu aby sa telefon dal vodorovne dobre uchopit bez toho aby si prstami zasahoval do displaya. A tu maš hned 3 výhody velkých okrajov. O i, horny a dolný okraj ked je velký ten pri manipulacii vobec neregistrujes, dlžku zariadenia. Ja pri tomto modele uvažujem skor trochu inak..Uplne zbytočný model, nič nove, žiadny posun, len v rozmeroch, velika tehla, ani lacne to nebude a pritom taký telefon striednej triedy, nezaujimavy uplne. Zbytočný model po E1, M2, C3 dalši do rady.