O2 Prekvapenie už aj so zľavou na lístok do kina a súťažou o dovolenku na Bali

V máji tohto roku odštartoval nový vernostný program O2 Prekvapenie, v ktorom zákazníci nájdu každý týždeň zaujímavú zľavu alebo darček od operátora. Novú zľavu využijete, ak pôjdete do kina vo dvojici.

Po desiatich rokov existencie vernostného programu Extra výhody prišiel operátor v máji s novou ponukou, ktorej základným princípom je "Každý týždeň, nové prekvapenie pre každého". Prekvapenie čaká na každého zákazníka v utorok, stredu alebo vo štvrtok, bez ohľadu na využívaný program.

Prekvapenie je v aplikácii zobrazené na hlavnej stránke 2 dni a po jeho zoškrtaní ho má zákazník týždeň k dispozícii v sekcii Kupóny, pričom po týždni je nahradené novým O2 Prekvapením. Novinkou v ponuke prekvapení je zľava na druhý lístok do kina v sieti kín CINEMAX. Ak teda pôjdete na film sami, zľavu si uplatniť nemôžete. 

Zároveň zákazníci O2 majú počas leta možnosť zapojiť sa aj do súťaže o dovolenku na Bali. Do zlosovania sa zaradia automaticky, ak si do 10. septembra otvoria mobilnú aplikáciu O2. Hrá sa o zájazd pre dvoch na Bali v hodnote 1800 eur na osobu. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu