Nový vernostný program plný darčekov O2 Prekvapenia odštartoval

Po desiatich rokov existencie vernostného programu Extra výhody prichádza operátor s novou ponukou. Základným princípom O2 Prekvapení je "Každý týždeň, nové prekvapenie pre každého".

Na každého zákazníka O2 bez ohľadu na používanú službu alebo program, čakajú v týchto dňoch v mobilnej aplikácii O2 prvé prekvapenia. Darčekom, ktorý sa objaví po zotretí políčka, môžu byť partnerské zľavy, neobmedzené dáta na deň, či zľavy na vybrané zariadenia a príslušenstvo z O2 e-shopu. Okrem toho dostanú zákazníci pri výročí uzavretia zmluvy darček navyše.

O2 Prekvapenia sa v aplikácii zobrazia v utorok, stredu a vo štvrtok, pričom každý zákazník bude dostávať Prekvapenie vždy v ten istý deň v týždni. Ak ste teda našli prvý darček v apke O2 dnes, nastavte si v mobile pripomienku na každú ďalšiu stredu, aby ste svoje prekvapenie nezmeškali. 

Prekvapenie bude na hlavnej stránke zobrazené dva dni a po jeho zotretí ho budete mať týždeň k dispozícii v sekcii Kupóny. Po týždni bude nahradené novým O2 Prekvapením. Už ste si našli svoje prekvapenie? Podrobné informácie nájdete aj v článku O2 prináša prekvapenia. Pre každého a každý týždeň.

Zdroj: o2

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu