K smartfónu série Xiaomi 13T môžete získať darčeky v hodnote 250 eur. Poradíme ako

Nákup niektorej z noviniek série Xiaomi 13T, ktorá sa len včera začala predávať aj na Slovensku, sa teraz vyplatí. Získať môžete zadarmo tablet a smart náramok.

Včera prinieslo Xiaomi na slovenský trh viacero noviniek. Dva smartfóny radu Xiaomi 13T, elegantné smart hodinky Xiaomi Watch 2 Pro a športový náramok Xiaomi Smart Band 8. K nákupu niektorého z nových telefónov získate pri kúpe u vybraných partnerov aj darček: 11-palcový tablet Redmi Pad SE.

Na získanie tabletu musíte Xiaomi 13T alebo Xiaomi 13T Pro kúpiť v čase od 26. 9. do 8. 10. 2023 (vrátane), a zaregistrovať produkt na stránke xiaomipromo.sk. Registrácie je potrebné vykonať najneskôr do 22. 10. 2023. Vyplníte IMEI telefónu, nahráte doklad o kúpe, vyplníte svoje údaje a odošlete registráciu na kontrolu.

Okrem tabletu môžete získať bonusový darček, a to športový náramok Xiaomi Smart Band 7 Pro. Podmienkou je napísanie krátkej recenzie na stránke na webe obchodu, kde ste produkt kupovali alebo na Heureke. Text musí mať aspoň 15 slov. Aj pre získanie Smart Band 7 Pro je nutné zaregistrovať na webe xiaomipromo.sk kúpený telefón pod jeho číslom IMEI a nahrať snímku obrazovky s textom vašej recenzie. 

Všetky registrácia prejdú schvaľovacím procesom do 14 dní od prijatia. Keď bude všetko v poriadku, budú darčeky zasielané zásielkovou službou najskôr 14 dní od schválenia. Medzi partnerské obchody patrí:  Alza.sk, DATACOMP.SK, Datart SK, Mi stores, MobilOnline, Digitall.sk, TPD.sk, MP3.sk, Domoss.sk, Orange, Telekom, O2, Mall.sk, NAY.sk a Planeo.

Zdroj: xiaomipromo.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu