Xiaomi Smart Band 8 prichádza na Slovensko

Na slovenský trh prichádza najnovší prírastok do radu fitness náramkov značky Xiaomi. Ponúka nízku cenu, známe zdravotné i športové funkcie aj rôzne možnosti pripevnenia. Napríklad na šnúrky od topánok.

Model Xiaomi Smart Band 8 bol na čínskom trhu uvedený už v apríli tohto roka, no do slovenských obchodov prichádza spolu s novou sériou smartfónov Xiaomi 13T a smart hodinkami Watch 2 Pro. 

Poslúži nielen na meranie fyzickej aktivity a zdravotných funkcií, ale aj na vyjadrenie štýlu. Na výber je množstvo remienkov z rôznych materiálov, ako je koža, tkanina, polyuretán a kov. Môžete ho nosiť aj pripevnený pomocou klipu na topánkach. Získate tým podrobné údaje o behu a vyhodnotí sa aj správne držanie tela. 

Náramok je vybavený celodenným monitorovaním SpO2, srdcového tepu, monitorovaním spánku, krvného tlaku a dokáže zaznamenávať a predpovedať ženský menštruačný cyklus. Smart Band 8 sa pýši až 16-dňovou výdržou na jedno nabitie pri bežnom používaní. Dĺžka nabíjania je približne jedna hodina. 

AMOLED displej je chránený proti poškodeniu sklíčkom Gorilla Glass 3. Vďaka odolnosti voči vode 5 ATM je Xiaomi Smart Band 8 vhodný do rôznych prostredí a na rôzne vodné aktivity. Spárujete ho s operačným systémom Android a iOS. 

Xiaomi Smart Band 8 sa na slovenskom trhu predáva od dnešného dňa za odporúčanú cenu od sumy 45,90 eur

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu