Elegantný smart náramok Fitbit Luxe dotupný na Slovensku

Štýlový smartnáramok so širokou ponukou funkcií a monitoringom zdravia si v slovenských obchodoch môžete zakúpiť v dvoch elegantných variantoch si silikónovým a kovovým remienkom.

Fitbit Luxe je zameraný na používateľov, ktorí chcú inteligentný náramok využiť aj ako módny doplnok. Puzdro je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele oblých tvarov a lesklým povrchom. Okrem tradičných notifikácií zo spárovaného smartfónu ponúka náramok aj monitorovanie zdravia. 

Upozorní vás na zvýšenú hladinu stresu, nadmernú únavu alebo potenciálne príznaky choroby. Zaistí sledovanie srdcového tepu, spánkových fáz a čoskoro pribudne meranie okysličenia krvi SpO2 a teploty povrchu tela. 

Náramok dokáže zaznamenať a rozpoznať aktivitu z 20 športových režimov vrátanie plávania. Na jedno nabitie vydrží batéria podľa výrobcu približne päť dní. Kompletné špecifikácie sa dočítate v článku Fitbit Luxe - štýlový smart náramok s meraním teploty povrchu tela.

Fitbit Luxe je v prevedení so silikonovým remienkom dostupný za 149,95 eur, špeciálna edícia s kovovým remienkom stojí 199,95 eur

Zdroj: tlačová správa
 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu