Fitbit Luxe - štýlový smart náramok s meraním teploty povrchu tela

Novinka ponúka kovové telo, AMOLED displej, automatické zaznamenávanie aktivít a širokú ponuku funkcií na monitorovanie zdravia.

Firma Fitbit pridala do svojho portfólia model zameraný na používateľov, ktorí chcú inteligentný náramok využiť aj ako módny doplnok. Puzdro je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele oblých tvarov a lesklým povrchom. 

Vyberať môžete zo širokej ponuky silikonových, kožených, kovových a textilných remienkov, ktoré sa dajú dokúpiť osobitne. 

Základné parametre:
Rozmery 36 x 18 x 15 mm, vymeniteľné remienky, vodeodolnosť 5 ATM, výdrž batérie 5 dní na jedno anbitie, doba nabíjania 2 hodiny, monitorovanie tepu srdca, SpO2, spánku, stresu, menštruačného cyklu, povrchu teploty tela, Bluetooth pripojenie, kompatibilita s iOS 13.3 a novším a OS Android od verzie 8.0. 

Fitbit Luxe ponúka okrem tradičných notifikácií zo spárovaného smartfónu aj monitorovanie zdravia. Upozorní vás na zvýšenú hladinu stresu, nadmernú únavu alebo potenciálne príznaky choroby. Zaistí sledovanie srdcového tepu, spánkových fáz a čoskoro pribudne meranie okysličenia krvi SpO2 a teploty povrchu tela. 

Náramok dokáže zaznamenať a rozpoznať aktivitu z 20 športových režimov vrátanie plávania. Na jedno nabitie vydrží batéria podľa výrobcu približne päť dní. 

Fitbit Luxe je už dostupný v obchode fitbit.com, prevedenie so silikonovým remienkom má cenovku 149,95 eur, špeciálna edícia s kovovým remienkom stojí 199,95 eur. V slovenských obchodoch sa Fitbit Luxe začne predávať v priebehu jari. Pri kúpe získate 6-mesačnú skúsšobnú dobu služby Fitbit Premium, ktorá ponúka hĺbkovú analýzu nameraných dát a ponuku cvičení. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu