Sony Xperia T dostáva aktualizáciu na Android 4.1.2

Sony ide podľa vlastného plánu a začiatkom februára uvoľnilo aktualizáciu na Android Jelly Bean pre svoju vlajkovú loď. Používatelia sa môžu tešiť aj na vyššiu výdrž báterie.

Cez víkend prišla od našich susedov dobrá správa pre všetkých majiteľov smartfónu Xperia T. Sony vydalo oficiálnu verziu nového softvéru Android 4.1.2.

Všetky fotky nájdete v našej Galérii!

Koncom minulého roka zverejnila spoločnosť plán aktualizácií a Xperia T a Xperia TX mali patriť medzi prvé modely s novou platformou.

Prečítajte si: Sony Xperia: plán aktualizácií na Android 4.1 (18. 12. 2012)

Čo nový softvér prináša? Používatelia sa môžu tešiť na vyššiu výdrž batérie a rýchlosť systému, vynovené grafické prostredie, vylepšenú odblokovaciu obrazovku či nové rozhranie fotoaparátu. V hudobnom prehrávači pribudla technológia ClearAudio+.

Sony uvoľňuje nový softvér pre jednotlivé regióny postupne, preto sa obrňte trpezlivosťou, pokiaľ na váš smartfón Jelly Bean ešte nedorazil.

Zdroj: xperia.cz

Diskusia k článku:

Martin 04.02.2013 - 16:09

to by bilo asi to by bilo asi uz opakuje tie slova tak ako boborovsky z profesionalov

bedo07.02.2013 - 22:36 Trvalý odkaz

uspesne aktualizovane...:)

rka2n10.02.2013 - 16:57 Trvalý odkaz

Takisto po aktualizacii, ale trochu sklamany z farebneho prevedenia v spravach, tel. zozname .. predchadzajuca cierna verzia mi viac sedela ako sucasna biela. Moznosti pre nastavenie farebnej zial asi hladam marne :-/

Tomas04.03.2013 - 10:18 Trvalý odkaz

Prosím o radu. Pri aktualizácii mi to v 2. kroku Pripraviť skapalo na tom, že mám odpojiť kábel z pc a phonu, vypnúť telefón, pripojiť kábel do pc a pripojiť kábel do phone pričom mam podržať znizenie hlasitosti. WTF nič sa nedeje ak to urobim podla ich postupu?! neviete mi prosím poradiť čo s tým? Keď dám potom aj spať tak mi to hodí, že prebieha kontrola telefonu a tam to stále behá a potom ma opat hodí na ten postup ako mám pripraviť phone k aktualizacii a neviem sa odtial pohnúť. Ďakujem

Celá diskusia 10 príspevkov