Sony Xperia Z4 Tablet

  • Michal 02.03.2015 - 14:18

    Ja som sklamaný. Display daneho rozlisenia sa dal očakavat, rovnako ako moderný a výkonný chipset. Ale cakal by som 4 GB ram. Pristroj je sice jeden z najtenších a najlahsich vo svojej triede ale hlavne hrubka može byt alfou a omegou. Je obdivuhodne že sa do 6 mm podarilo dat aspon 6k bateriu, ale je to pomerne malo, dost malo, čakal by som 8tisicovku aspon, samozrejme to by hrubka musela byt vačšia ale vobec by neuškodili 2 mm navyše a miesta na riadnu bateriu by zrazu bolo habadej aj na 10tisicovku., hrubka sa prejavi aj na prehýbaní a kvalite audia či fotáku. Vodotesnosti pri tabletoch stale trochu nechapem. Na čo by som take teleso mal ponarat do vody? alebo sa obavat toho že mi padne do wecka (asi s nadrozmernou misou)alebo umyvadla alebo s nim padnem do bazenu, ked ho budem mat...vo vrecku? to asi tažko. Fotit pod vodnou hladinou je ku kvalite fotaku tiež asi zbytočnost. No, vodotesný tablet, teda aspon takto velky tablet, to je zbytočny luxus za ktorý sa zbytočne plati. Yak či tak je to špička technologii dnes v tomto segmente, jedna sa o moderný pristroj a extremne vykonný avšak Sony si udava Z triedou zariadení vždy latku sakramensky vysoko a proste sem tam ju novým zariadením proste nepreskoci, sice ani nepodlezie ale žiadna revolucia sa ani zdaleka nekona.

  • Lenka Ivančíková02.03.2015 - 14:59 Trvalý odkaz

    Mozno by si sa cudoval, ale su ludia, ktori si beru tablet do vane. A pozeraju na nom napr. film. :D Na co 4 GB RAM, ja som si pri 3 GB nevsimla ziadnych problemov. Ono sa to mozno nezda, ale v ruke je citit, ci ma tablet 6 alebo 8 mm. Bateria by mohla byt silnejsia, no aj tato je fajn.

    Peto02.03.2015 - 17:17 Trvalý odkaz

    A čo nového by si ešte chcel?

    Michal02.03.2015 - 20:27 Trvalý odkaz

    No evidentne nepoznam dnesne trendy:D namiesto romantickych sviecok do vane tablet alebo spravim si pohodlie,chcem.si oddychnut ale budem pozerat do obrazovky a namahat oci..nevim no. Ako berem 100ludi 100chuti niekto tu vodeodolnost asi vyuzije a zase vodeodolnych tabletov vela na trhu nieje.. 3gb ram.je v pohode,je to Sony takze tomu ako snad jedinemu android vyrobcovi staci aj 1gb ram aby siel plynulo a rychlo reagoval. System.v Sony je vyborne odladeny a jednoduchy a nezatazuje tak Hw ako pri inych znackach. Avsak ako som pisal,cakal.som vuac. 3gb uz dnes na top zariadenie neprekvapia,3gb mal.aj rok stary predchodca. Takze cakal by som 4gb,cez to vsetko,ze 3gb bohato stacia