Sony Xperia Z3 Tablet Compact - od nabíjačky sa radšej nevzďaľujte

  • punkton 15.12.2014 - 02:46

    Podľa mňa hrozná recenzia. Inde tento tablet chvália a tu? Samé hanenie. Chceli by ste sklo na zadnej strane tabletu? Omg, na to nemám slov. (btw ani pochvaleny Z2 Tablet nemá sklo, veď by to aj bola blbosť a stavím sa, že v jeho recenzii to nikomu ani nenapadlo, že by mal mať sklo v zadu :-D) Sťažovať sa na skryvanie navigačnej lišty, to som ešte v živote nepočul! Treba sa naučiť asi s tabletom zachádzať! Slot na sim kartu vraj z lacného plastu. Ešte raz, omg! Ako som dal do môjho smartfonu sim, nevybral som ju ani raz a tak to robím vždy, nevidím dôvod ju vyberať, preto nechápem načo riešiť takú sprostosť. Či sa chystáte vyberať SIM kartu ráno večer? Prvý krát, fakt prvý krát čítam, že sa niekto sťažuje aj na magnetický konektor, ktorý Sony používa! Neviem čo je na tom hnusné?! Sony ho používať na každej vlajkovej lodi a nikto sa nesťažuje, ale tu je hnusný. A baterka? Za tie 4h 32min bol displej zapnutý koľko? 4:32? V tom prípade s vydrzou nie je žiadny problém. Aj keby to bolo menej, tak by to bolo v pohode. Ja nechcem teraz aby to znelo akože som ultra Sony fanúšik, snažím sa na veci pozerať objektívne. Ale táto recenzia? Odpad. A nejde len o to "chvalenie", ale celkovo je ta recenzia zle napísaná, zle sa číta a kopec veci vôbec nerieši. Akoby ste testovali nejakého "čiňana", ktorý sa vám dostal na 15 minút do rúk.

  • x_newys15.12.2014 - 14:43 Trvalý odkaz

    ani sa mi na tuto "recenziu" nechcelo reagovat alu musim so vsetkym vyssie suhlasit.od kedy sa recenzuje nazov produktu?zatial sa mi na rozdiel od inych znaciek pri sony nestalo ze by som sa v produktoch stratil....zadny kryt je na dotyk vyborny, odtlacky sa vyskytuju velmi malo a omnibalance ala Z3 compact s priesvitnymi bokmi ..chvala bohu ze ho vynechali. biela a cierna nudna? mam ciernu verziu a pri ostatnej ciernej technika sa v obyvacke na stojane jasne vynima - neviem si tam predstavit nieco pastelove.zvysok bol popisany vyssie - ale to s tou vydrzou a este v nadpise - to by ste si mali odpustit. vydrz je nadproemerana - len pre porovnanie mame doma este samsung galaty tab 3 8" a jeho vydrz je asi 3x nizsia!!! autor by sa viac mohol povenovat multimedialnym funkciam, audio vystupu, funkcii Throw (v routri mam zapichnuty 1TB disk s hudbou a prave po pripojeni disku priamo vo walkmen aplikacii mozem vsetko hned prehravat priamo do receivra, filmy detto) , telefonaovanie spolu s
    Bluetooth BRH10, zrkadlenie obrazovky napr. youtube z tabletu priamo do TV, prehravanie FLAC, kvalita stereo repro - to vsetko v kvalitnom, vodotesnom,kompaktnom tele. Velmi sa cudujem ze ste taktuo recenziu vypustili do sveta.pamatam sa ako Richard vychvalil napr xperiu z ultra a tento tablet je este minimalne o triedu vyssie..viem to priamo porovnat s mojim pouzivanim tohto tabletu a musim povedat ze tato recenzia je cele zle...

    Knoxville15.12.2014 - 15:51 Trvalý odkaz

    No," vecne nespokojne duo" Krajcovic,Risko.Recenzent sa permanentne nevenuje podstatnym veciam.Potom jeho kvazi"recenzie" vyznievaju chaoticky,neobjektivne a az negativne zaujato...
    Ze sa nehanbite takto odflaknutu recenziu vobec pustat von...

    Michal15.12.2014 - 19:42 Trvalý odkaz

    No po prečitaní som bol tak znechutený, že som važne nemal chut ani reagovat. Akože recenzovat produkt tak, že ho pochovate pod čiernu zem aj za to, že sa Vám zda že ten názov produktu je neprehladný a myslite si, že sam vyrobca sa v tom stratil. Silou mocou nájst čokolvek čokolvek zlé, subjektívne zle zo strany autora... Jedno obyčajne hanobenie všetkeho čo sa da, jedno obyčajne sprosté ohovaranie z ktoreho ide pri každom riadku až cítit protizaujatost. takto neobjetktivnu recenziu som snáď ešte nečítal a neveril by som, že sa jej dožijem na fony.sk. O produkte som čítal a videl mnoho zahraničných recenzií a videorecenzií. Tablet dostal globalne ohodnotenie najlepšie z najlepších hlavne pre svoju nekompromisnú výbavu, krásny display, výborné audio, prehladnu nadstavbu, kvalitnu konštrukciu a vysoko nadpriemernu výdrž a to všetko extra tenkom a vobec najlahsom tablete, ktorý je ešte aj vodotesny. Všade sa z neho išli pos... so slovami, že "takto si predstavujeme tablet".. Zariadenie ktore vo svojej triede ma suverenne najlepší display, výdrž, výbavu, výkon a bezkonkurenčne najnižsiu hmotnost a globalne je lepší ako podstatne vačšie a drahšie zariadenia. Toto som ja postrehol zo zahraničných recenzií. S týmto nazorom vysloveným v tejto recenzii prosto nemožem suhlasit len principialne, z dovodu silnej protizaujatosti a aj z dovodu, že autor tejto recenzie je zrejme prvým a jedinym na svete s týmto nazorom.

    ondrakomous15.12.2014 - 19:57 Trvalý odkaz

    recenze je uplne v cajku, ani mi to nevyzniva nijak negativne, spis to potvrzuje veci, na ktery jsem u sony zvyklej.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease15.12.2014 - 20:08 Trvalý odkaz

    Niečo je fakt ZLE. Možno autor nainštaloval dáku app, ktorá extrémne vybíjala batériu, fakt neviem..

    Phonearena:
    "najväčšou výhodou tabletu je jeho vskutku pozoruhodná životnosť batérie"
    http://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xperia-Z3-Tablet-Compact-Review_…

    GsmArena:
    "Skóre pri prehliadaní webu je obzvlášť pôsobivé, trvajúce viac ako 18 hodín.."
    http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z3_tablet_compact-review-1152p3.php

    Mobilenet:
    "chcete-li svižný, hezký a po všech stránkách kvalitní tablet s Androidem s osmi palci, měli byste o Sony vážně uvažovat, skutečně se totiž povedl."

    Richard Hombauer15.12.2014 - 21:16 Trvalý odkaz

    Za redakciu môžem povedať len jedno: Matej vždy z nás všetkých dosahuje najlepšie výdrže na jedno nabitie. Ak mi on povie, že nejaké zariadenie dosahuje slabú výdrž, tak to beriem vážnejšie než v inom prípade. Radi by sme napísali, že Xperia prekvapila výdržou, ale nie je to pravda. Skôr naopak. Nikde sa však nepíše, že je to zlý tablet. Len, že Sony tento rok spravilo vydarenejšie zariadenia. Hrúbka nie je všetko. Napríklad ja mám tablet stále v puzdre a na jednom milimetri hrúbky mi absolútne nezáleží. Vodeodolnosť je fajn, ale stále dávať dolu kryt z microUSB je otrava a stojanček v balení chýba (prečo ku Ultre v balení mohol byť?). Čoskoro bude vonku videorecenzia Na jeden záber, sám som zvedavý, čo som v nej povedal. :)

    Michal15.12.2014 - 23:21 Trvalý odkaz

    Netajim sa sympatiami k značke SONY, ale to asi len principiálne, kedže ho považujem za evolučneho pokračovateľa Ericssonu - Sonyericssonu a prave Ericsson považujem vobec za najlepšieho vyrobcu mobilov vôbec. Na SONY ma serie, že potrebuju vyrobit 5 zbytočných, škaredých, prerastených, nezaujimavych telefonov na jeden dobrý kvalitný a poriadny. Vobec, vravim si už dlhšiu dobu, že SONY by malo vyrabat len Z radu a jej varianty a na strednu triedu by sa malo vykašlat, kvoli tomu su v dlhu, stredna trieda celé zle.
    Ale tento produkt, cez to že som ho naživo v ruke nedržal som si premeral už v toľkých recenziach a diskusiach na najrenomovanejších fórach a je vychvalovaný do nebies takže neviem či tejto recenzii mam rozumeť tak, že prave preto, že ho všade vychvaluju tak tu ho zdrbeme všade kde sa dá..alebo skor nedá? (lebo akože niektore dovody su nanajvýš vtipné)

    ondrakomous15.12.2014 - 23:31 Trvalý odkaz

    mental.disease: to nic neznamena, gsm arena a mobilenet nejsou zrovna dvakrat objektivni, navic mobilenet opisuje z gsmareny, preklada to takovej ten Kyklop, kolikrat to sou fakt hrozny recenze, recenze na fony.sk jsou daleko vic objektivni, to rikam fakt ferove. Michal AT: Michal, ipad je proste ipad. Sorry. naopak je dobre, ze recenzent dokaze projevit svuj vlastni nazor. objektivni kritika je dulezita. pokud se zaklada na faktech a on ty fakta uvedl, napr. plast na zadni strane je neprakticky z toho a toho duvodu, uvadim to jako priklad. on recenzuje pravidelne, urcite dokaze velice dobre srovnavat. treba na mobilizujeme taky borec napsal kritickou recenzi na Nokii, ale tam to byly uplny nepodlozeny blaboly, to sou pak vasnivy diskuze.

    Matej Krajčovič16.12.2014 - 00:43 Trvalý odkaz

    mental.disease - veď ten odkaz z PhoneAreny udáva prakticky rovnaké hodnoty, ako ja. Battery life (running a custom web-script, real-life usage) SONY XPERIA Z3 TABLET COMPACT 9:47 hod. Ja píšem, že pri 60 % batérie bolo využitie 4 h a 32 min, takže cca podobné hodnoty.

    Rozdiel je, že podľa konkurencie sú tieto hodnoty excelentné, podľa mňa je to proste zle, obvzlášť ak namerali smartfónu Z3 Compact v rovnakom teste 10:02 hod.

    Takže potvrdzujú aj to, kde píšem, že Z3 Compact vydrží viac ako Z3 Tablet Compact. Ja trvám na tom, že keď mi tablet vydrží pri rovnakej záťaži menej ako smartfón, tak to nie je v poriadku. Samozrejme, že je to subjektívny názor a preto automaticky batéria putovala medzi mínusy, ale kvôli tomu som uvádzal aj reálne hodnoty v hodinách - čitateľ si podľa tejto hodnoty môže spraviť vlastný názor, prípadne si môže myslieť, že tablet viac vydržať nemusí a 9 hod mu stačí.

    Displej nádherný, hardvér bleskový, to áno, ale veď to predsa chválim. Porovnanie s konkurenčnými tabletmi by možno vyšlo naozaj zaujímavo, no pýta sa aj porovnanie s Z3 i Z3 Compact - tie by som každému odporúčal, tablet nie.

    JaroB16.12.2014 - 03:18 Trvalý odkaz

    Môžete mi napísať ktorý LTE Tablet má podľa vás dobrú výdrž na baterku ??? Ak Tablet Z3 Compact s najlepšou výdržou vo svojom segmente 8" má podľa vás biednu výdrž???
    By ma to fakt zaujímalo...Fony.sk ide tak dole vodou, že to až pravda nieje...

    JaroB16.12.2014 - 03:29 Trvalý odkaz

    Inak čo to je za sprostosť čo tu píšete, že zhasnutý displej a baterka klesne o 30% ???!!! MAx 1-2% ...trápnejšiu a amatérskejšiu recenziu som už dávno nečítal...načo sa robia kruhy okolo dotyku? ...lebo je to režim RUKAVICE ! a iné somariny ktoré radšej ani nepíšem...táto recenzia len potvrdila, že profesionalizmus tu nehľadajme...je to taký blog ktorý sa hrá na seriózny web...

    punkton16.12.2014 - 08:33 Trvalý odkaz

    Kritická recenzia na Nokiu sú nepodložené blaboly, kritická recenzia na Sony je objektívna. Aj napriek tomu, že všade tento tablet chvália, práve táto recenzia je objektívna, lebo kritizuje. Táto recenzia objektívna NIE JE. A to preto, lebo kritizuje úplne bezdôvodne a dokonca kritizuje ak kladne stránky tabletu. Pokiaľ je totiž výdrž lepšia ako u konkurencie, tak baterku treba pochváliť. Nie naopak.

    ondrakomous16.12.2014 - 09:13 Trvalý odkaz

    on ti to tady napsal, ze vydrz nehodnoti kladne, protoze telefon vydrzi dvakrat tolik. to je prece jasnej argument, ty to hodnotis v segmentu tabletu a on to hodnoti v globalu, oba mate pravdu. to je prece objektivni kritika, kdyz rekne, ze to je sice supr vydrz na tablet, ale porad v tom globalnim hledisku je to malo. on vydrz povazuje za nevyhodu, i kdyz je papirove nejlepsi v testech ze vsech tabletu, to je prece jeho svobodny pravo vyjadrit svuj nazor. pokud mi baterka klesne za 4 hodiny na 60%tak to budu taky povazovat za nevyhodu, bez ohledu na papirovy vysledky testu. to by totiz znamenalo, ze takovy tablet pri tezsi zatezi musim nabijet denne. on ma pravdu v tom, ze segment tabletu pomalu zanika, dneska si lidi uz nekupuji ipad, ale kupuji si velky mobily jako treba iphone 6+. takhle sem to pochopil ja, stejne tak s pouzitymi materialy, napr ipad mini ma zada z kovu, dyt i obycejny huawei maji dneska kovovy zada. rozdil mezi plastem a kovem je obrovsky, pusobi to daleko vic hodnotne. nikomu nevadi pouziti plastu,ale ten plast musi neco vydrzet a mel by mit povrchovou upravu, aby zarizeni a/neklouzalo v ruce b/ nezustavaly na nem otisky c/ neposkrabal se, tyto tri zakladni veci porad v sony nechapou. A na zaver te recenze je napsany, ze tablet patri k tomu nejlepsimu na trhu, tak nevim, co tady porad resite, ze si dovolil kritiku sony.

    x_newys16.12.2014 - 09:58 Trvalý odkaz

    ako moze niekto "seriozny" porovnat vydrz mobilu a tabletu? pouzivanie tabletu max 3-5 hod denne - potom do kolisky nie? telefon mam cely den so sebou tak ocakavam ze vydrzi aspon jeden den. ale naco tablet? to ho mam mat cely den v rukach? a keby aj 9h je uplne OK. celkove zameranie recenzie je z cesty - je to multimedialny tablet tak sa venujte tomu a nie nazvu, zadnej strane, kruhom na obrazovke atd.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne16.12.2014 - 10:55 Trvalý odkaz

    Ale no tak pani prosim, dospejte, uvazujte s nadhladom a nedurdite sa ako deti. Tohtorocny Lineup SONY ma vsade na plagatoch celu radu Z3 - Z3 Compact, Z3, Z3 Tablet Compact, a Matus to vzal celkom vtipne a zosumarizoval hodnoty "na domacom fronte". Ja to ocenujem, je to hoci svojsky, no sviezi pohlad na vec. Len preto, ze pre vas to nevyzera ako nalinkovana kladna recenzia, na ktore ste zvyknuti z inych portalov, neznamena, to predsa ze je to zle. Svojho casu aj Gallileo tvrdil ze Zem je gulata a upalili ho za to.

    Dalsia vec, pripomienky k stylizacii recenzie od ludi, ktori nechapu vyznam slov recenzia a kritika, musia aj na redaktorov posobit usmevne, hoci v zaujme zachovania kladnych vztahov s komunitou to urcite tak okato ako ja humorizovat nebudu.

    Je to len recenzia na tablet od SONY, ak mate lepsie, chodte citat tie, a zaoberajte sa kladnymi strankami a uzivajte si produkt ak ste si ho zakupili. Naco tu otravovat a vyvolavat masturhate?

    Peace.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease16.12.2014 - 11:04 Trvalý odkaz

    To akože pomaly najlepšia výdrž spomedzi tabletov nestačí?
    Je všeobecne známy fakt, že tablety majú nižšiu výdrž ako mobil..
    Keď niekto testuje notebook zakope ho pod zem, že vydrží 5 hodín a nevydrží ako mobil?

    Recenzia je od rozbalenia z krabice písaná v negatívnom duchu to je fakt.
    Chýba mi tam o.i. info o kovovom ráme a matnom povrchu zadnej strany. Plus ani zmienka o kvalite stereo reproduktorov, ktoré sú inde tiež chválené..

    zemiak16.12.2014 - 11:54 Trvalý odkaz

    Ja som bol v tom ze tablety maju vseobecne vyssiu vydrz. Apon u mna to plati, kde mi telefon vydrzi 5-6 hodin, notebook cca 6, tablet mi vydrzi cez 10 s prehladom.

    Dnes rano bolo na tablete 9 hodin pouzivania a bateria na 40%.

    punkton16.12.2014 - 12:02 Trvalý odkaz

    A kde napísal to, že to je super výdrž na tablet? Ja to tam fakt neviem nájsť. Tablet sa predsa nepoužíva ako telefón, preto je úplná blbosť ho porovnávať s telefónom.
    Ale nejde len o výdrž, on v tej recenzií kritizuje aj to čo si kritiku nezaslúži. Podľa mňa táto recenzia nie je objektívna.
    Sony ma konštrukciu zvládnutú parádne. Xperia Z2 Tablet má tiež plastový zadok a je veľmi príjemný na dotyk, vôbec sa nešmýka a je parádne mäkčený. Odtlačky síce zachytáva, ale zato sa nedoskriabe.
    Tablety zanikajú? Nenechaj sa vysmiať :-). Možno sa tablety nepredávajú, ako pred rokom alebo dvomi, ale od zanikania majú ďaleko :-). Ľudia jednoducho tablety nemenia tak často ako smartfony, ale od zanikania majú na milé ďaleko.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease16.12.2014 - 12:10 Trvalý odkaz

    "Dnes rano bolo na tablete 9 hodin pouzivania a bateria na 40%"

    Tak to si zrejme nespal :D

    Všetko závisí od spôsobu používania. Preto sú objektívne testy, ktoré merajú výdrž za približne rovnakých podmienok..

    Niekto aj stand-by režim považuje za bežné používanie ;-)

    punkton16.12.2014 - 12:10 Trvalý odkaz

    Vieš prečo to rozčuľuje mňa? Lebo keď si to prečíta niekto kto sa tak nevenuje mobilnej elektrotechnike, ale len hľadá tablet, napr pod stromček a natrafí na Google na túto recenziu (čo je dosť pravdepodobné), tak automaticky tento tablet vyhodí z výberu. A to ja pokladám za chybu. Nie každý číta viacej recenzií, preto treba v recenzii, každej a nevadí, že sa to bude opakovať, pochváliť čo je dobré, poprípade upozorniť na to čo je slabšie. Ale tu sa len kritizuje. A kopec veciam sa ani nevenuje! U mňa je práve toto hlavný dôvod rozhorčenia.

    ondrakomous16.12.2014 - 12:27 Trvalý odkaz

    tak ono srovnani tabletu s mobilem neni uplne od veci a rozhodne bych to nenazval neserioznosti, kdyz si vezmu napriklad velikost telefonu z rady SONY Z ULTRA, tak to sou telefony velikostne srovnatelny. a on i tento vyrobek nema byt cisty tablet, uvazoval bych uplne stejne jako recenzent. pokud nekdo vyuziva tablet 3-4 hodiny denne, tak pravdepodobne vyhodil 400euro do kanalu, nevratna investice. jenom doplnim ze xperii z ultra koupite za 250euro a vpostate dostanete to stejny, tak nevim o cem tady porad basnite. je v nem taky snap 8kilo, 3000baterka, specifikace jsou obdobny, jenom Z uLtra ma jemnejsi panel a velikostne je o 2cm mensi. a zacal se prodavat v roce 2013! dneska mas pomalu 2015 a zlepseni NULANULA nic. To je sonacka klasika predvadet novy produkty po kvartalech s absolutne nulovym upgradem. proc to teda GSM arena, nebo mobilenet nesrovnali s 2 roky starym mobilem Xperia Z ULTRA a srovnavaji s tablety. Problem tohodle zarizeni je ten, ze nikdo nevi, k cemu je to vlastne urceny, jestli to je telefon, nebo tablet, protoze recenzent, nebo uzivatel klidne muze takovy zarizeni vyuzivat jako primarni, pak muze mit potencionalni problem s vydrzi, protoze se realne bude opravdu pohybovat v desitkach hodin denne(priklad). proc si GSM arena neudela sekci tabletofony, protoze by se nahodou proflaklo, ze dva roky stara xperia Z ULTRA vydrzi 52hodin a tohle zarizeni(o dva roky novejsi)vydrzi stejny nulovy prd, kdezto napr. Lumie 1520 vydrzi jednou tolik! Vy ty mozky mate taky myslim dobre vygumovany z tech recenzi baterek.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne16.12.2014 - 13:55 Trvalý odkaz

    Pripominas mi tu babku z rozpravky mudry Matko a blazni co lamentuje nad v strope zaseknutou sekerou v komore. Triezvo a dospelo uvazujuci jedinec si pozrie recenziu dalsiu, alebo zvazi spominane nedostatky;

    -wifi verzia je lancnejsia, skutocne potrebuje LTE sim slot? Nie je lepsia volba potom iPad, alebo iny lacnejsi vyrobok od konkurencie?

    -miniaplikacie skusa clovek raz, ci funguju, nepoznam nikoho kto by ich nejak extra casto vyuzival

    -mnohe veci v recenzii ide brat s nadsazdkou; dizajn je otazka preferencii, mne sa paci, ale ked by som si vyberal tablet, rozhodnem sa na zaklade MOJICH pocitov, ked niekto chce sklo vzadu, nech ho ma, ja viem ze je to neprakticke, hoci efektne. 4:32 pri zostavajucich 60% dava mozno 10h pouzivania, pricom hry vycucnu urcite baterku za 3-4 hodiny, kvoli spotrebe prostriedkov, to je normalka.

    Neuraz sa, ale ty a dalsi, ktori sa tu zlostite vobec nevidite spominane pozitiva ako pekny displej, dostatocny vykon, zaujimave moznosti. Vsetko je otazka preferencii, co vyhovuje mne, nemusi Tebe, alebo autorovi recenzie. Marne si rozhorceny, recenzia bola, je a bude vzdy vylucne subjektivny zaner bez ohladu na snahu objektivity, stale sa totiz najdu ludia s roznymi potrebami, ktorym vyhovuje nieco ine...

    (Apropos skryvanie dotykovych tlacidiel, kazdy kto pouziva 4.4+ Android vie, co je to immersive mode(preklad neviem), ma to viacero hier, aj hill climb racing napriklad, a nad tou vetou sa akurat pousmeje)...

    Peto16.12.2014 - 15:13 Trvalý odkaz

    Ja myslim ze recenzia je napisana dobre, aj ked sa miestami kritizuju uplne hovadiny, ale kazdemu sa paci nieco ine...

    ondrakomous16.12.2014 - 15:42 Trvalý odkaz

    dyt je to prekapotovana xperia Z ULTRA, jedinecnej dizajn z roku 2013, dneska uverejnili mezikvartalni vysledky, sony od pristiho roku prodavaji parky v rohliku. podil na trhu 0,03 promile, ztrata biliarda americkych dolaru, sony si musi pucovat uz i na vyrobu nabijecek a vy to tady chvalite do nebe, hamba. display TFT panel, specialni trolluminos, omyl, je to obycejnej panel z Teska, zadni kryt z vyprodeje z Lidlu. Baterka se nabiji pul dne, protoze je beztak trikrat recyklovana. sony nadelali nejvetsi dluhy v historii mobilnich telefonu, je to primo na zapis do Guinnessovky.

    Peto16.12.2014 - 16:37 Trvalý odkaz

    Dobre, ondro, zasa trochu prr, ja mam so sony len dobre skusenosti aj ked maju strasne dlhy.

    ondrakomous16.12.2014 - 19:53 Trvalý odkaz

    trenky, ty si jediny, kdo ma dobre zkusenosti se sony, pust si nekdy server talk sony, kde pisou lidi, je to zahlceny stiznostma, co model to problem, sony maji povest nejvetsich "kolotocaru", to jenom Michal tady siri hoax, ze sony sou nejlepsi, vsichni ostatni si mysli opak. je to mysleny s urcitou nadsazkou, ale oni fakt neprodali vubec nic, rozdrtili je totalne lenovo, huawei, xiaomi. Asi proto Michal nema rad Chinu, protoze si nedokaze pripustit, ze sony dostali poradnou nakladacku od hloupych, ubohych "cinskych skladacek", prevalcoval je proste kazdy. Jeste je zacne valcovat MEIZU a jejich mobilni divize si to muze hodit.

    Peto16.12.2014 - 21:57 Trvalý odkaz

    SONY stredna trieda je sice na dve veci, ale myslim ze z1c a z3c su paradne modely...

    ondrakomous16.12.2014 - 22:18 Trvalý odkaz

    dival jsem sem na tu videorecenzi, na zacatku videa byl display krasne cisty, na konci videa byl plnej otisku prstu. tohle jestli je top display...HAHAHAHAHAHAAH. tomu se musim zasmat, Tesco tablet to strci do kapsy. Trenky ok z3c se jim povedla, ale kolik toho letos zmrsili, xperia m2, M2 aqua, E3, nejvetsi dreky na trhu, ted uz sahaji po mediateku, tonouci se stebla chyta, vis co. kraceji ve slepejich HTC, kdyby to vzdali a zacali prodavat vysavace, udelali by lip.

    viperman17.12.2014 - 19:08 Trvalý odkaz

    ondrakomous tvoje argumenty su na smiech... a neviem co mas proti m2 a e3.. ale ty musis iba rypat do setkeho co som si vsimol. taky vecne nespokojny user. skoda reci. a hlaska s otiskami prstov to je proste vtip roka...

    Nightmare17.12.2014 - 19:38 Trvalý odkaz

    Ondrik ma svoju pravdu to musis chapat

    ondrakomous17.12.2014 - 20:34 Trvalý odkaz

    to mam jako priznat, ze mam mobil od sony?

    Peto17.12.2014 - 21:32 Trvalý odkaz

    Ty mas vsetko, ved si utekas kupit kazdy druhy mobil co je na stranke uvedeny... :D