Skúsenosti so Sony Xperia M po roku používania

  • Tomáš 08.11.2014 - 18:29

    So všetkym suhlasim, čakal som lepšieho nastupcu ako je M2 stačil by 4,3" qHD displej baterka by stačila rovnaka ako pri M2 a dizajn by som nechal rovnaky 2gb ram (alebo aspon 1,5gb) Inak prach to je to najhoršie prednu kameru mam po pol roku celu zaprašenu a neviem s akého dovodu ako sa tam mohlo tolko prachu dostať...

  • Michal08.11.2014 - 21:43 Trvalý odkaz

    eM-ko bol vo svojej triede a cenovej hladine dobrý mobil, u operatorov bestseeler aj v bielej aj čiernej farbe. U SONY jeden z mala čo sa v danej triede a cene triede celkom podaril a tak pokryl nejaké požiadavky trhu Inak je to dobre napisane len trochu skromné a treba podotknut ešte jednu vec. Xperia M je hodne kazový telefon.

    ondrakomous08.11.2014 - 22:54 Trvalý odkaz

    to nevadi, ze je to strucne napsany, nazory od lidi jsou vzdycky prinosny.

    Lumiak62509.11.2014 - 12:48 Trvalý odkaz

    Ja mám Sony Xperia M v v bielej farbe vo verzii dual SIM ako druhý mobil. Autor si neupdateoval mobil. Android je po update na Xperiu M, ktorý bol niekedy v júni vo verzii 4.3. Android 4.4, ale už podľa zdrojov zo Sony nedostane. Čo sa mi na tom mobile páči je dlhá výdrž batérie aj, keď sú tam 2 SIM-ky a vymeniteľná batéria. Aj po update na verziu 4.3 mobil reaguje svižne. Tiež si tam môžem nastaviť farby na upozorňujúcej dióde. Nevýhoda je, že aplikácie sa nedajú presunúť na pamäťovú kartu, ale zase ja tam mám plno miesta, lebo neinštalujem blbosti. Ten display mohli dať IPS, ale čo už. :)

    Lumiak62509.11.2014 - 13:02 Trvalý odkaz

    Ešte dodám, že autor zvbytočne používa Clean Master. Všetky Cleany sú v Androide zbytočné. Linux na ktorom jadre je Android postavený nemá registre. To nie je desktopový Windows. Dokonca ani na WP8.1 Cleanery sa nepoužívajú a ani antivírus. V Androide sú zbytočné hlavne Cleanery, ktoré v podstate nič nerobia, iba špehujú, lebo majú plné práva na celý Android. Podľa Google je v Androide zbytočný aj antivírus. Antivírus je v Androide dobrý, iba, ak je zariadenie rootnuté a niekto ťahá apky z tretích strán. Nikdy som nepoužil v Androide Cleaner a všetky Androidy mi idú svižne. Mám ešte aj staršie HTC s ruskou zmrzlinou 4.0 a ani na tablete cleanery nepoužívam. SKôr sa im vyhnite. Je to, iba spyware, ktorý nič nerobí okrem špehovania. Ľudia to ťahajú, lebo to používali aj vo Windowse a neuvedomujú si, že sú na inom OS. Netreba ťahať apky podľa počtu stiahnutí ani z tretích strán a treba číťať ich práva.

    roman15.11.2014 - 19:19 Trvalý odkaz

    ja ma xperiu m uz nejaky ten mesiac, a musim povedat ze som nadmieru spokojny.samozrejme ziaden cleaner,ramka sa cisti priebezne sama,vzdy mam okolo 200-240 MB volnych,je to vyborny maly telefon,vobec neni kazovy,aspon nie ten moj,s displejom som uplne spokojny,vpohode si pozriem na nete co chcem.ma dobry prijem wifi,gps,proste ja mu ako na android nemam co vytknut.ale uz setrim na lumiu 535...