samsung Jet a hudobny prehravac

  • 8 príspevkov
  • placebo 22.04.2010 - 00:18

    Ahoj,
    mozno pre vas banalita ale ja si s tym neviem rady. Ide o to, ze ked si skopirujem nejaku hudbu do Jetu a upracem ju do zloziek (priecinkov/ a potom chcem hudbu v konkretnej zlozke prehrat tak mi telefon prehra len prvu piesen.
    Ak sa zase pokusim vytvorit zoznam skladieb z toho mnozstva hudby co mam v telefone tak je to prakticky nemozne.
    Isto poznate niekto nejaku fintu ako to zjednodusit aby prehravanie hudby bolo jednoduche ako napr. pri SE.
    vopred dakujem

  • Hawker22.04.2010 - 11:18 Trvalý odkaz

    Mas to roztriedene podla albumov, alebo zanrov? Ked podla albumov, v ich zozname si tukni na dany album, vytvor z neho zoznam skladieb a daj prehravat len ten... Osobne Jet ako prehravac velmi nepouzivam, mam tam len zopar mixov, a to sa mi nejak triedit neoplati.

    placebo22.04.2010 - 13:48 Trvalý odkaz

    To tiez nie je mozne pretoze telefon si tie albumy v hudobnom prehravaci zorganizoval nejak divne a albumy vobec nezodpovedaju priecinkom, ktore som skopiroval do telefonu. Cize album pozostava z pesniciek z viacerych zloziek a niektory album zase obsahuje len 2 piesne. Nie je mi jasne preco to tak je ale dost ma to hneva...

    Hawker22.04.2010 - 18:15 Trvalý odkaz

    Nie som si celkom isty, ale zda sa mi, ze mobil berie udaje o albumov z IDtagov, a ak to nemas porozpisovane, organizuje si to nahodne. Asi najvhodnejsie bude upravit si to v pocitaci a tak skusit este raz.

    Peter Makai22.04.2010 - 19:32 Trvalý odkaz

    Tak tak, info berie z ID3 tagov a radi ich na zaklade toho.
    To, ze kliknes v prehliadaci suborov na mp3 neznamena ze ti prehra potom vsetky v adresari - takto sa to pouziva skor ako nahlad. Ked chces prehravat album, spusti si hudobny prehravac :-)
    Ked si pekne zeditujes ID3 tagy, tak to budes mat v prehravaci krasne potriedene podla interpretov, albumov a cojaviemcoho... Ja som sa so svojou zbierkou mp3 musel tiez pohrat, ked som ju hadzal do iTunes, ale oplatilo sa to spravit. Uz mam v podstate klud a viemk co kde je :-)

    placebo22.04.2010 - 21:52 Trvalý odkaz

    Super som rad, ze ste moj problemik identifikovali. Teraz to uz isto pojde lahsie. Keby som Vas mohol este poprosit co to vlastne ten ID3tag je a v com spociva ta jeho uprava alebo utriedenie alebo co vlastne. Je na to nejaky program cez ktory sa to robi? Nemam v tom vobec jasno. Dufam, ze Vas tym moc nezatazujem a ze neznervoznujem admina vecami, ktore su vsetkym ostatnym asi jasne :-D

    Hawker22.04.2010 - 23:28 Trvalý odkaz

    ID3tag je v podstate datova informacia vlozena do pesnicky, ktora obsahuje nazov interpreta, nazov skladby, nazov abumu, rok vydania, hudobny zaner, autorov a dalsie blbosti. Na zapisanie tychto udajov je kopa programov, osobne na to pouzivam winamp, staci mi. Takisto viacero programov na konverziu klasickych CD-ciek do mp3 umoznuje editaciu ID3tagu priamo pri konverzii. Su programy aj na hromadne editovanie, ale tie nech ti poradi niekto, kto ich pozna a pouziva... ;)

    placebo22.04.2010 - 23:57 Trvalý odkaz

    Takze nieco som si nasiel aj na nete, stiahol som si program na ID3 tag, vyskusal som a teraz funguje vsetko ako ma. Dik za rady chalani pomohli ste mi...