Najpoužívanejší operačný systém je Android

  • Loki_sg1 24.05.2012 - 22:58

    Tretím najpoužívanejším operačným systémom je Windows Phone? Nemáte tam chybu?

  • Profile picture for user Milan93.p@gmail.com

    Milan24.05.2012 - 23:31 Trvalý odkaz

    Dalo sa čakať :D A dosť pochybujem že sa to zmení. Možno WP vybehne troška a Symbian zanikne spolu s Blackberry

    Pavol Pavučko24.05.2012 - 23:50 Trvalý odkaz

    WP bude konkurencie schopnym ked bude nova wp8 to inac neodsudzujte wp aj android tak zacinal kimochodom nemal ani led blesk a kopu veci ktoee wp ma ;)

    Profile picture for user Milan93.p@gmail.com

    Milan25.05.2012 - 00:04 Trvalý odkaz

    no a Android je najmladší a predbehol všetky :) zaujímavé .. nie Wp neodsudzujem. Ja sa teším na to, ako sa to bude vyvýjať :)

    Marianxxx25.05.2012 - 00:25 Trvalý odkaz

    Windows phone je najmladsi system a pojde len hore, symbian skončil, všetky smarty od Nokie budú už na windows phone, symbian dostane update ešte a to konkrétne FP 2, tým to bude uzatvorene, tak že keď si kúpi niekto Nokiu tak len s windows phone, to bude krok kedy sa zas tento os posunie vyššie, tento system bude mat jednoznačne úspech, dakuzujú o tom výsledky v predajnosti. V číne má wp väčší úspech ako iphone a to už je fakt slušné. Uvidíme ako sa čo zmeni keď sa ohlási iphone 5, možno bude mať vačší úspech ako S lll, každá značka vie spraviť niečo dobré a karta sa može rýchlo obrátiť a prišiel ďalší system, os Tizen od Samsungu, ktorý ma vraj konkurovať androidu, každopadne to bude tento rok zaujímavé...

    Loki_sg125.05.2012 - 00:53 Trvalý odkaz

    Som veľký fanúšik androidu ale nepáči sa mi že je jeden systém dominantný. Skrátka mám rád zdravú konkurenciu, pretože tá ženie všetko dopredu. Držím palce WP7 nech dotiahne stratu za konkurenciou a mrzí ma pokles Symbianu, pretože ak by som si vyberal nové zariadenie rozhodoval by som sa medzi Androidom a Symbianom. Veľkú šancu na ujatie sa nového systému vidím u Samsungu, je to veľký hráč a má najlepšie vyhliadky presadiť nový OS, dúfam že to nedopadne ako s Badou. No ak by boli na trhu aspoň tri systémy ktoré sú schopné si navzájom konkurovať by som bol spokojný.

    aston14725.05.2012 - 01:09 Trvalý odkaz

    Nie je to o tom, ze androidu stupa podiel kvoli super, ale o tom, ze lacne dumb fony nahradzaju lacne androidy, takze podiel stupa. Skor si treba polozit otazku, ze 600 € drahy telefon (jeden model) ma polovicu androidu (asi tisic vratane cinskych kopii). Tam sa netiska otazka, ci fakt android nekupuju ludia, ktori nemaju na apple :D. (mam arc S)

    Profile picture for user Milan93.p@gmail.com

    Milan25.05.2012 - 13:51 Trvalý odkaz

    Android si kupuju ludia ktorý nemaju naiPhone ? To si robíš hádam srandu :D
    http://www.youtube.com/watch?v=dDtNCiBQ8lc už len kôli tomuto by som si ho nekupil + nepáči sa design iPhone + ani ich OS sa mi nepáči :D a takých názorov má viacej ludí nie len ja :) a k tej cene Aj drahý android je drahý a stojí tolko kolko iPhone. Aj mobily s WP sú drahé. A nokie ? tie nemusia byť ani dobré a sú drahé taktiež :D

    Pavol Pavučko25.05.2012 - 15:52 Trvalý odkaz

    co osm pozreal fotky na google tak vidim nove foto operacneho systemu wp bdue vyzerat trosku farebnejsie a ten dalsi neviem ale asi vylepseny belle :) belle by som povedal ze je to ako android ale WP8 prajem vela uspechov pockam a uvidim ci sa oplati :)