Na jeden záber: ZTE V987 Grand X Quad

  • sysell 30.05.2013 - 11:44

    Neda mi to musim uz napsiat ohladom tychto videi. Uznam iny vlastny pristup ale nei za kazdu cenu. ked je raz neico dobre a ozaj objektivne dopbre a dovolim si tvrdit jedine dobre tak preco to robit inym stylom. Jediné dobre video o telefone je tocene klasicky z vrchu na stole normalnou kamerou. Dobre moze byt uvod alebo zaver tymto stylom ale naco cele video. Richard, nevyhody: 1. hovno tam vidno co je na displeji 2. stale to musis natacat k sebe alebo cumis na displej kamery dolava co vyzera divne, dobre nemusim kukat na teba ale naco tam potom si 3. zvuk o hovne sory 4. zle sa to ovlada aj tebea ked to musis stale otacat 5. polovicu casu videa je telefon brany z uhla Vyhody - isty osobnesji kontkat a mozno osobnejsie posobiace video kde je vacsi doraz na pocity autora. Riesenie - kombinacia tohto stylu s bezne pouzivanym.

  • viperman30.05.2013 - 12:36 Trvalý odkaz

    alcatel je francuzska firma, akurat sa tie telefony vyrabaju v cine nie? :)

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne30.05.2013 - 13:30 Trvalý odkaz

    Ja by som zas styl nechal aky je, mozno k serii Na jeden zaber, pridal klasicke recenzie stylom, ktory navrhuje sysell. Mne sa iny pohlad na vec paci, posobi to tak osobnejsie, mam pocit, akoby mi niekto telefon skutocne predstavoval a predvadzal, vidim styl s ktorym sa s telefonom manipuluje, nepozeram len dookola len na displej.

    Odo mna palec hore.

    Rado30.05.2013 - 15:34 Trvalý odkaz

    mne sa tiež páčia vaše videá na jeden záber, no je pravda, že občas by som chcel vidieť telefón trošku viac z blízka a v polohe, kedy sa na displayi nebude odrážať svetlo. Ale prosím, neprestávajte s videami na jeden záber :))

    Me_Gusta30.05.2013 - 16:57 Trvalý odkaz

    Mne sa to takto páči tiež viac :) (originálnejšie)
    No miesto prednej kamery HTC One +, by som radšej použil niečo kvalitnejšie.

    rado31.05.2013 - 01:30 Trvalý odkaz

    zdravim..trosku suhlasim zo sysellom ze by bolo lepsie natacat telefon zvrchu ale inak je fajn ze tocite aspon nieco..len nerozumiem jednej veci,,preco neskusite urobit recenzie telefonu trosku plnohodnotnesie,napr trvalo by to 15 minut nie 6 a rozobrali by ste tam viacej veci nie len ako telefon vyzera...inak vsetko dobre

    viperman04.06.2013 - 08:12 Trvalý odkaz

    podla wikipedie som nasiel ze je to joint venture medzi francuzmi a cinami :) teda iba mobilna divizia. aj ked je mozne ze je to starsie a neskor to cinania cele kupili.

    hlavnu telekomunikacnu group alcatel-lucent stale vlastnia francuzi s americanmi.