Na jeden záber: Top android aplikácie roku 2013

  • Me_Gusta 06.01.2014 - 13:40

    škoda, že TubeMate sťahuje videá len v tak chabej kvalite videa aj audia. Chválim takéto videá, len tak ďalej :) teším sa na dalšie.

  • rado07.01.2014 - 18:57 Trvalý odkaz

    takze z mojich - cp.skratka - cestovne poriadny z cp.sk, fixie - aplikacia ktora zaznamena kratke video a s pravi z neho gifko, ako file manager pouzivam uz dlhe roky x-plore, na zalohovanie jednoznacne go backup, klavesnicu go keyboard s doplnkom pad plugin ktory lepsie rozlozi klavesy pre tablet, vo videu nebol spomenuty teamviewer pomocou ktoreho mozem plnohodnotne ovladat na dialku svoj pc, mimo toho shazam na zistenie oblubenej pesnicky, tumblr, vine, ...a kopec dalsich + este to co pouzivam na iphone a wp8 ale to uz sem nepatri..

    ondrakomous08.01.2014 - 18:46 Trvalý odkaz

    Riso, ako sa vola ta prva apka, jak mas to spotify na lockscreene, to se mi naozaj paci, akorat to neviem naist v marketu, to bol prvy dotaz a druhy, co tam porad lupe v tom videu.

    Juraj Jurčík29.10.2014 - 15:38 Trvalý odkaz

    Velmi pekny prispevok, avsak informacia ohladom spominanej mobilnej aplikacie iObcan nie je spravna a kompletna. Danovy poplatnici sa na nu neskladali, vytvorila ju nemenovana spolocnost za vlastne financne prostriedky a sluzi bezplatne obcanom jednak na informovanie o vsetkych kontaktoch na jednotlive samospravy, tiez ponuka informacie o podujatiach a aktualitach z blizkych alebo oblubenych samosprav, ale v neposlednom rade je vyuzivana na zasielanie podnetov pre jednotlive samospravy. Odporucam stiahnut.