Na jeden záber: LG G3

  • ondrakomous 29.07.2014 - 13:38

    naprostej souhlas, ovladac hlasitosti na bocni strane je fakt nutnost, pokud si clovek pousti filmy, hraje treba hry. jinak v recenzi od matuse sem zadny nocni zabery nenasel.

  • tomas129.07.2014 - 13:56 Trvalý odkaz

    LG G3 nemá 4K rozlišenie ale QHD rozlišenie (displej)

    Richard Hombauer29.07.2014 - 14:07 Trvalý odkaz

    Ano, tomas1, blby "preklep". :(

    Juraj29.07.2014 - 14:40 Trvalý odkaz

    G3 mam asi tri tyzdne, dotera som nemal telefon z ovladanim hlasitosti na zadnej strane. Ale velmi rychlo som si na to zvykol a nemam s tym najmensie problemy. Sposob ako ist na ovladac hlasitosti je, zo idem nan zospodu a tym padom sa nikdy nedotknem sklicka fotaku, kedze nahmatam prostredne tlacitko a viem kde som. A s tym nastavenim hlasitosti pri pozerani videa - pouzivam MX Player - hlasitost zvysujem alebo znizujem na displeji potiahnutim smerom hore alebo dole na pravej casti displeja a jas takisto zase na lavej strane displeja, dozadu nemusim vobec sahat.

    ondrakomous29.07.2014 - 15:46 Trvalý odkaz

    nelzi, hledals nekdy vypinac po tme pri ceste na zachod? jako najdes ho, ale nikdy ne uplne presne.

    DoubleG29.07.2014 - 16:31 Trvalý odkaz

    Zase hladas nepodstatne chyby... Naco by ho hladal, ked LG podporuje knock on. A po par dnoch aj poslepy nahmatas tie ovladace, ak spravne drzis ten mobil v ruke. Akurat iba teoretizuje od pc.

    ondrakomous29.07.2014 - 17:13 Trvalý odkaz

    tobe to prijde jako nepodstatna chyba, me to prijde jako zbytecna volovina. priklad. radici paku auta taky najdes po pameti a nechces ji mit danou na zadni sedacce nebo v kufru, abys usetril misto manzelce. inzenyri z applu testuji na detech. inzeryri z LG testuji maximalne sami na sobe, najit ovladac je pomalu vedecka prace. voni se v tom LG evidentne nudi zakriveny displaye, ovladace na zadni strane. delaji z lidi maximalne pokusny kraliky. lg sou v tomhle odjakziva mistri, kdyz si vzpomenu na ty jejich trapny pokusy s 3d fotakama, ruznejma projektorama, brejlema, naramkama. ale libi se mi vzdycky ta jejich velkolepa show, ty holky sikovny sikmooky. za par let si nikdo na ten nestastnej ovladac ani nevzpomene, jeste se tomu zasmejem u piva. muj prst ma v obvodu 12cm, dokaz, ze se nedotknu cocky fotoaparatu, ale verim, ze nejakej podvyzivenej malej japoncik to dokaze, jenze my sme evropani od prirody vypaseni.

    Juraj29.07.2014 - 20:12 Trvalý odkaz

    To su len tvoje teoreticke kecy. Ked idem na zachod tak si zaznem svetlo. Ja nemam najmensi problem nahmatat zadne tlacidla a to nemam ruky male. Ja ten telefon mam a pouzivam ho ty len teoretizujes.

    ondrakomous29.07.2014 - 20:31 Trvalý odkaz

    je rozdil mit male ruce a tluste prsty. videl si nekdy tluste prsty, podivej se na shreka. tlusty prsty jak ma treba dan hulka, rozumis. co je na tom teoretickyho, ze mi prijde retardovany montovat tlacitka na zadni stranu, kterou pokladam telefon na stul. ted mi rekni, jak si zesilis volume napr v apk youtube, kdyz ten telefon polozis na stul, dalsi priklad jak si upravis volume ve hre, kterou si pustis, budes furt hledat soft. ovladac hlasitosti, cili otazka na tebe, cim je toto zazracne tlacitko uzitecne? a druhak nejvetsi problem je prece ten, ze hned vedle je umistena cocka fotaku, jestli se dokazes trefit prstem s presnosti 0.5cm, tak ses genius. napr. sony ma cocku fotaku umistenou asymetricky pri hornim okraji, tak aby se na ni co nejmene sahalo, protoze udelas zaber, zapomenes prelestit sklo a fotku muzes vyhodit, neni nic horsiho.

    jojo30.07.2014 - 00:45 Trvalý odkaz

    tlačice vzadu su fakt super po roku používania G2 by som nemenil

    nerd30.07.2014 - 00:58 Trvalý odkaz

    Ondro preto G3 na domacom trhu pradava lepsie ako "tradicny" S5
    skus mi povedat ako stisis volume na samsungu ked je polozeny na stole?
    ze by si ho musel chytit do ruky?

    marek30.07.2014 - 01:59 Trvalý odkaz

    presne tak, zvuk upravujem jedine ked mam telefon v ruke a cuduj sa svete telefon mam vzdy podložený ukazovakom. takze mi je pohodlnejsie pohnut prstom o par milimetrov nez sa nekonecne natahovat na opacnu hornu stranu mobilu, hm lg to asi ozaj testovalo na ludoch a nie na shrekovi... nechapem ako jeden clovek dokaze donemtava vypisovat taketo sprostosti.

    ondrakomous30.07.2014 - 07:04 Trvalý odkaz

    nerde, nekdy mas zajimavy uvazovani, jak souvisi prodejnost s nepovedemym tlacitkem na zadni strane? v dalsi generaci to tlacitko bude uplne nekde jinde, klidne se vsadim. to kolik firma proda telefonu zavisi taky na cene, tady si kazdej nemuze dovolit koupit s5 za patnact, kdyz napr. Huawei Ascend P7 stoji o 1/3 ceny min. stal sem v obchode a kazdy druhy ten telefon nechtel prave kvuli tem tlacitkum!!! marku, to nejsou sprostosti, to je obyc nazor, kdy si opravdu myslim, ze to vyrobce mrsi ve dvou generacich tlacitky na zadni strane. kdyz uz sme u te prodejnosti, tak se LG nemuze merit se samsungem, to ti tady rekne kazdej prodejce od ase az po hodonin. osobne bych si radsi koupil ten huawei, protoze mi prijde "prakticnejsi" mit voleme rocker na bocni strane, pac kdyz sme byly maly decka, tak volume rocker byl odjakziva na zarizenich z boku a nebo z predni strany, nikdy nebyl na zarizenich umistenej tak, aby mi to branilo v regulernim uzivani, napr. kdyz ho polozim na stul., cimzpadem se k tem tlacitkum nedostanu, kazdy kdo ma trosku logicky mysleni a je trochu soudny musi minimalne tusit, ze to je hloupost. podle nerda bych telefon mel zvednout ze stolu, kdyz chci zmenit hlasitost, ale to je z technickyho hlediska spatne, protoze takhle uvazovat nejde. to zarizeni mi ma dobre slouzit, nikoliv me jakkoliv omezovat. kazdymu se holt libi neco jinyho, mimochodem me lg g3 pripomina pravekej galaxy nexus, cili me dizajnove vraci nekam o pet let zpatky, narozdil od treba zminovane p7, ktera je fakt pekna.

    Knoxville30.07.2014 - 07:57 Trvalý odkaz

    Ja osobne na LG G2 som si na tie tlacidla vzadu a ovladanie hlasitosti zvyknut proste nemohol preto sile po cca. dvoch tyzdnoch z domu.A ani to poklepanie na displeji ako funkcia prebudenia ma prilis nenadchla. Som zastanca klasiky vypinacie tlacidlo spolu s ovladanim hlasitosti niekde v strede na boku tak ako to ma sony.Aj ked na vypinacie tlacidlo hore som si uz na Htc One zvykol,predsa len to nie je az taky velky telefon.U vacsich telefonov je uz to prehmatavanie dost neprakticke...

    Knoxville30.07.2014 - 08:02 Trvalý odkaz

    Ja osobne na LG G2 som si na tie tlacidla vzadu a ovladanie hlasitosti zvyknut proste nemohol preto siel po cca. dvoch tyzdnoch z domu.A ani to poklepanie na displeji ako funkcia prebudenia ma prilis nenadchla. Som zastanca klasiky vypinacie tlacidlo spolu s ovladanim hlasitosti niekde v strede na boku tak ako to ma sony.Aj ked na vypinacie tlacidlo hore som si uz na Htc One zvykol,predsa len to nie je az taky velky telefon.U vacsich telefonov je uz to prehmatavanie dost neprakticke...

    Knoxville30.07.2014 - 08:04 Trvalý odkaz

    Sorry za duplicitny prispevok...

    nerd30.07.2014 - 09:13 Trvalý odkaz

    Ondro v jednom príspevku napíšeš "ze co ma predajnosť s nepodarenym ovládaním hlasitosti" a hneď na to dodas "ze si ho kvôli tomu ovládaniu polovica ľudí nekupi" takže sam si si odpovedal na prvú otázku.
    Tých 500 kusov co sa predá od ašu po Hodonín nikoho nezaujíma ;) preto som spomenul domáci trh (asi každý pochopil ze ide o domáci trh výrobcov) a tam je cena (rovnako ako u nas) +/- rovnaká..

    ondrakomous30.07.2014 - 12:20 Trvalý odkaz

    nerekl jsem to proto, abych doplnil sam sebe nebo si nedejboze sam odpovedel. ty dve vety si vzajemne neodporuji. no proste sem tim chtel rict, prodava se skvele, ale bez tech tlacitek se bude prodavat jeste lip. uvadel jsem jenom priklady, kdy mas telefon s cistym dizajnem a na zadni strane najdes tlacitka, ktery sou hnusny jak ropucha. takovovej vypinac mel deda v chlive. byl jsem v obchode, tady lidi zajima jenom cena a p7 se zacala prodavat za 10tku, to zadna z tech letosnich vl. lodi nestoji. kdyz uz ho sel vratit johnny knoxville, nejtvrdsi chlap na svete, tak to je co rict. nerde tahani lidi za slovo, to by ti slo. prece nejde o to kolik se jich proda tady nebo v cine, ale jde o to, ze ten ovladac tam vubec nemusel byt. uplne si dokazu predstavit mobil bez ovladani hlasitosti, muselo by se to akorat trosku preprogramovat recovery, ale home se z telefonu taky uplne vytratil a na softwarovy klavesy sme si zvykli. je supr, ze se ti na treba na rade z od sony roztahne obraz na celou sirku displaye, kdyz hrejes hry a nebo koukas na filmy. tam ti prece smeruju, ze trend je delat vsechno softwarove.

    Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease30.07.2014 - 13:54 Trvalý odkaz

    Motorola Atrix mala tlačidlo vypínania vzadu a tak som si na to zvykol, že mi to neskôr chýbalo..
    Tlačidlá hlasitosti však boli naboku.

    Ale nevidím v tom závažný problém, skôr mi vadí vypínacie tlačidlo hore. Ideál je asi fakt v 2/3 pravej bočnej steny a v volume v strede.

    Ja najväčšiu slabinu LG G3 vidím v displeji.
    Slabší kontrast a viditelnosť na slnku. Rozlíšenie displeja ovplyvňuje do určitej miery výkon a životnosť batérie. Všetky tieto vlastnosti má G2 lepšie.

    Juraj31.07.2014 - 16:05 Trvalý odkaz

    Ja som nad G2 velmi uvazoval predtym ako som kupil G3. Ale pre kupu G3 ma presvedcil slot na pamatovu kartu, vacsi displej, mozno aj to rozlisenie, jeden z najlepsich vystupov na audio co sa tyka kvality vystupneho signalu(sluchatka), novsi model s dlhsou podporou, vacsia RAM-ka, lepsi fotak celkovo. Nad kontrastom som dost rozmyslal, ale nakoniec to nie je az take hrozne. Vonku na displej pozeram ovela menej ako v interieri a tam je to super. Vonku sa prida jas a da sa to v pohode pozerat. Takze som velmi spokojny.

    ondrakomous03.08.2014 - 17:37 Trvalý odkaz

    vyhoda tech LG je ze sou perfektne kompaktni prave diky tem klavesam na zadnim displayi, na to ovladani se da zvyknout, display stejne odemces dvojitym poklepanim skoro dycky, horsi je to s tema displayema, sviti jim to fakt malo, zpracovani je absolutne spickovy, LG ma aktualne nejlepsi zpracovani ze vsech. hodne dobry baterky a dobre odladenej system, taky zacali delat fakt dobry fotaky. G2 a G3 prej lidi kupuji hodne.

    Nightmare03.08.2014 - 21:56 Trvalý odkaz

    RAMku mas 2GB alebo 3GB?u nas som videl len s tou 2GB

    ondrakomous03.08.2014 - 22:34 Trvalý odkaz

    hlavne g2 mini mam ted doma, je to to uplne malinkej mobil, na to ze ma 4,7 palce, co mi prijde divny je ohnisko, nevim jaky ohnisko ma tadyta g3, ale to ohnisko uz je dost siroky, ted fotim dvere v mistnosti a sou cely ze sikma, snazim se pristroj drzet rovne a stejne mam ty roviny nejak divne zborceny. tlacitka na zadni strane vubec nepouzivam, dispay zapinam dvojitym poklapanim, uspavam dvojitym poklepanim do listy, hlasitost a regulaci jasu upravuju zase v horni liste, nema regulaci, takze dost opruz. ty tlacitka mi prijdou docela nudny, myslel jsem si, ze to bude buhvijak invencni a prd. za 150euro je vas, presouvam se na bb z 10 pokud me nerd dopredu neodradi, chci bejt jako obama.

    Juraj04.08.2014 - 15:13 Trvalý odkaz

    Ja mam s 3GB RAMkou. Chcel som aj vacsiu pamat v telefone, cize 32GB.

    nerd04.08.2014 - 21:55 Trvalý odkaz

    Ondro Z10 super telefon, len chybaju urcite veci na ktore je clovek zvyknuty z androidu

    ondrakomous04.08.2014 - 23:45 Trvalý odkaz

    ti rikam, ze nemam na vyber, za 185,185185185 euro mam jen tri moznosti ojetou nokii 925-slusnej stav, nexus 4-s 3mm skrabancem na prednim displayi, zadni dil komplet novy. BB Z10-novy, cina je pase, moto G musis cekat. sice to neni k teme, ale co myslis?

    marek05.08.2014 - 10:53 Trvalý odkaz

    preco je cina pase? preco si nejaku nekupis ked ju ospevujes v kazdej diskusii?

    ondrakomous05.08.2014 - 14:23 Trvalý odkaz

    testoval jsem ted xiaomi 1s, desne neodladeny soft, padaly aplikace, vrzal kryt. samsung s3 mini(vylepsena verze) se vypalil display, sotva sem ho prinesl domu, desne se sekal. xperia z vadnej snimac na fotaku, lg g2 mini chybela regulace automatickeho jasu. s2 strasne zral baterku. dosel jsem k zaveru, ze je dneska nemozny koupit normalni telefon v cene kolem 185euro. jedina xperia z snesla nejprisnejsi meritko, musim rict fakt dobrej telefon, akorat mi taky padaly apk. mel jsem kitkat na trech telefonech +/-, vzycky se naslo neco, co prestalo po nejaky dobe fungovat. po predchozich zkusenostech jsem dospel k zaveru, ze sou dve moznosti, prejit na cisty android, jaky je treba v moto g v nexusu nebo prejit na jiny OS. takze sem zpatky na n8 a premyslim jestli ma smysl tech 185euro investovat do "takovych androidich sunek". dneska je ta stredni trida cimdalvic "ohulena", ze si normalne nevyberes.

    nerd05.08.2014 - 18:11 Trvalý odkaz

    ondro ale ved pred tyzdnom bol xiaomi 1S best buy a samsung na steroidoch :)
    mal som 3 rozne xiaomi a ani o jednom by som nepovedal ze ma neodladeny soft ;) (mi2, 2S, 2A)
    a ci to nebude tymi rukami co ten mobil drzia?!

    ondrakomous05.08.2014 - 18:30 Trvalý odkaz

    popsal bych mininalne sestnact a4 o chybach toho pristroje, respekt. softu, tolik chyb sem za 5let, co pouzivam mobily nevidel, myslim si, ze sem vzdycky maximalne objektivni. a hlavne 1s ma jen 1gb ram, coz ve vysledku znamena, ze s tou jejich barevnou omalovankou neudrzi v pameti ani fotak, pac tam zbyva cca 200mb volnyho, je to diky neodladenosti softu nepouzitelny zarizeni, mysli si to vic lidi. nejsem sam. vykonove to je urcite samsung na steroidech ale soft me vraci nekam do zacatku gingerbreadu. a taky blba lumia 630 ma lepsi konstrukci vanicky, tam to aspon nevrze v miste toho vybrani na otevreni zadniho krytu. napr. takovy lg g2 mini je o tridu vejs. zpracovanim. vydrzi baterie. perfektne jim to foti. xiaomi treba foti spickovy makra. ale kdyz fotis napr. ve meste tak to tam haze takovy sedivy zavoje, je to podle zase otazka softu. ty vyssi modely, ktery si zminil ty, tam chodi soft jednou tydne, porad novy aktualizace, u redmi a 1s xiaomi nedela nic. je tam jeden update za pul roku, kdyz se zadari. nezapomen, ze telefon pouzivam jinak jak ty. stacilo malo, najednou mame oficialniho dovozce, nestabilni verze rom, atd., ono to pude.

    Július Schlenc28.04.2015 - 11:19 Trvalý odkaz

    Páni podľa vás Lenovo vibe z2 pro alebo LG G3 .. neviem sa rozhodnúť .. podľa vás plus a minús pri tomto ?

    Michal28.04.2015 - 12:03 Trvalý odkaz

    Robiš srandu? LG je tradicny vyrobca a poriadna značka s poriadnou podporou vlastnou vyrobou,servisom vyvojom a haldami svojich napadov,patentov a technologii. Lenovo je skladačkový čínsky črep na objednavku,pri ktorom sa "vyrobca" ani nesnazi ho poriadne prelozit do inych jazykov. Pred dvoma rokmi tyto kvazi vyrobcovia pseudomobilov boli po kolena zaboreny v bahne a zbierali ryzu a o mobiloch ani netusili,ze existuju,hadzali po sebe trsy travy ked chceli komunikovat,dnas sa hraju na vyrobcu svetoveho mena ale pravda je,ze mobily predavaju akurat tak v chudobnej cine a este chudobnejsej indii. Od ciech na zapad ani nevedia,ze taka "znacka" existuje. Lenovo,Lenovo, kua dedina pri kysuckom novom mestw. Nic svoje,nic vlastne,nic zaujimave,nic originalne vsetko okopirovane,prenajate,prepocizane, odkupene,vykradnute a jeden model ako druhy na jedno brdo,nulova podpora od vyrobcu aj na polroka stare mobily. Chces porovnavat LG G3 s takouto kokosinou?

    Július Schlenc28.04.2015 - 13:50 Trvalý odkaz

    preto sa pýtam na názor , aby som neľutoval potom kúpu .

    Nightmare28.04.2015 - 14:28 Trvalý odkaz

    ked LG G3 tak brat 32GB verziu s 3GB RAMkou...

    Július Schlenc28.04.2015 - 14:32 Trvalý odkaz

    tá slabšia verzia nie je dobrá ?

    Nightmare28.04.2015 - 14:38 Trvalý odkaz

    16GB je s 2GB RAMkou ak ti staci ber tu to je na Tebe uz

    Július Schlenc28.04.2015 - 14:46 Trvalý odkaz

    teraz mám Huawei Ascend P6 a ten má 2GB ale chcelo by to niečo ešte lepšie ...

    Michal28.04.2015 - 15:06 Trvalý odkaz

    Hej urcite silnejsiu verziu G3 ma docela vysoke naroky na HW takze 3gb ramky privitas.

    Nightmare28.04.2015 - 15:09 Trvalý odkaz

    no ved tak verziu 32GB s 3GB RAMkou si kup

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne28.04.2015 - 18:08 Trvalý odkaz

    Vacsia RAM znamena viac aplikacii na pozadi, pokial ich pouzivatel neukonci, procesy su stale aktivne a zeru bateriu. ;) Najma hry. Ja som tak nechal bezat real racing 3 a zjedol mi v noci dost vela baterky... A subjektivne to oproti 2GB RAM nie je taky velky rozdiel len take PR oblbovatko na papieri a viac miesta pre nadstavby, aby tolko nesekali. Inac realny prinos volnym okom, pokial nemate po ruke slabsie zariadenie, nepostrehnete.

    marek28.04.2015 - 21:36 Trvalý odkaz

    Či to na tej bestcene nie je chybný alebo schválne zavádzajúci popis.

    Nightmare29.04.2015 - 00:47 Trvalý odkaz

    noo ja som tiez nevidel 16GBku s 3GB RAMkou

    Július Schlenc30.04.2015 - 18:08 Trvalý odkaz

    Dakujem teraz za radu

    Július Schlenc14.05.2015 - 17:33 Trvalý odkaz

    už je to na ceste , len sa neviem dočkať