Na jeden záber: LG G Pad 8.3

  • Vlastimil 23.12.2013 - 16:59

    Mohli by ste sa viac zameriavať na kvalitu hudby z jack konektora. S pribalenymi sluchátkami a potom s nejakými kvalitnejšími sluchátkami (nejaké šúdiovky, alebo DJ-ské Sennheiser HD-25 a pod.), a spraviť nejaký virtuálny rebríček naj hudobný mobil na nejakých nekomprimovaných formátoch. Viacerí ludia používajú mobily aj ako prenosné hudobné prehrávače a niekedy je fajn vedieť čo si zákazník kúpi aj po tejto stránke. Tento podnet myslím všeobecne, nie len na tento tab. :)

  • Richard Hombauer23.12.2013 - 17:53 Trvalý odkaz

    Dobry napad, ale nik z redakcie nie je audiofil. To budeme musiet vzdy ist za nasim kamaratom odbornikom, co nie je jednoduche. Uvidime, co bude v roku 2014 v nasich silach. Vdaka za podnet!

    Martin Weiss24.12.2013 - 12:25 Trvalý odkaz

    Na začiatku som sa tešil na toto video, pretože som nič také na fony.sk ešte nevidel. Bol som prekvapený keď ste na začiatku spomenuli že natáčate prednou kamerou HTC One X +, čo je trochu zvláštne, no problém v tom nevidím. Problém som videl v redaktorovom spôsobe vyjadrovania. Čo ma ale prekvapilo najviac je neznalosť redaktora, keď nevedel prísť na názov asistenta Google Now. V tej chvíli som to bohužiaľ musel vypnúť a ospravedlňujem sa, že som si nevedel odpustiť tento komentár.

    Richard Hombauer24.12.2013 - 15:51 Trvalý odkaz

    Prepáčte mi to. V momente, keď som sa naučil všetky označenia aktuálnych Nokií, Prestigií, Alcatelov a ďaľších, mi niektoré názvy menej podstatných služieb, ktorých označenia sa menia snáď každý rok a nik ich u nás ani poriadne nepoužíva, vypadli z hlavy. Sľubujem, že sa poučím a nabudúce si problematiku naštudujem dôkladnejšie. :-)

    denial24.12.2013 - 16:03 Trvalý odkaz

    nepouzivam to sice na tablete casto, ale je skoda, ze nie je ani moznost kupit tento model s 3G/LTE modemom (vstavanym).

    Jozef K28.12.2013 - 22:29 Trvalý odkaz

    Na rôznych USA fórach som čítal, že G Pad už dostal aktualizáciu na Android 4.4. Vieme kedy dorazí aktualizácia aj ku nám na SR?