LG G3 – nepraktické tlačidlá vzadu, top displej vpredu

  • Luca 09.07.2014 - 08:34

    Co som cital diskusie, tak displeju sa vycita mizerna citatelnost na slnku.

  • kiko2009.07.2014 - 14:14 Trvalý odkaz

    Viem že to tu nepatrí ale známej odišieli na htc desire c spodné tlačidlá dá sa stiahnuť nejaká app aby tam boli softérovo ? Ďakujem

    janesbond109.07.2014 - 14:46 Trvalý odkaz

    Nech dá v Google play vyhľadať "soft key" a vyberie si, ktoré chce a vyhovuje..

    Nightmare09.07.2014 - 19:28 Trvalý odkaz

    Podla mna jeden z najlepsich mobilov sucasnych vlajkovych lodi...mozno si ho zadovazim

    marek10.07.2014 - 00:56 Trvalý odkaz

    lg ma dlhodobo akosi problem s nacitanim widgetov prip. celeho homescreenu na viacerych modeloch, ak to lg neriesi tak alternativny launcher to isti.

    Juraj10.07.2014 - 16:29 Trvalý odkaz

    Neviem, preco je v nadpise uvedene "nepraktické tlačidlá vzadu" ked ich autor celkom chvali. Inac, mam ho od minuleho tyzdna, 323GB verziu. Tlacitka vzadu su uplne super a system perfektne rychly bez ziadnych zasekov alebo niecoho podobneho. Zatial uplna spokojnost.

    Nightmare17.07.2014 - 17:03 Trvalý odkaz

    Ci pana G3 este neni ani poriadne v obchodoch zohriata a uz LG ma koncept G4 s 2 stereo reprakmi ktorymi chce konkurovat HTC One...
    Snapdragon 808,4GB RAM a 4.000mAh baterka to uz hej

    Boris07.02.2015 - 18:03 Trvalý odkaz

    chcem sa opytat neviem sa rozhodnut medzi samsung galaxy s5,lg g3,htc one m8 tak ktory podla vas ?

    Boris07.02.2015 - 18:57 Trvalý odkaz

    Tak ešte sa musím rozhodnúť :)

    Knoxville07.02.2015 - 19:24 Trvalý odkaz

    Všetko je to o tom čo preferuješ...
    Za mna M8...

    Michal07.02.2015 - 19:29 Trvalý odkaz

    Za mna Xperia z3 :D najkomplexnejsi z celeho vyberu vlajkovych lodi. Alebo M8.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne07.02.2015 - 20:17 Trvalý odkaz

    G3 seka na QHD a je pomaly, M8 mi pride zbytocne veľký, S5 prepchana somarinami a touchwizom, Z3 je prilis krehká aj ked asi najkrajšia z vlajkovych lodi. Mozno by som si vybral G3, ale skôr asi nejaku alternatívu, Note3 alebo Honor6/6plus.

    Ano sú to Tvoje peniaze ty sa rozhodni :)

    ondrakomous07.02.2015 - 21:53 Trvalý odkaz

    z tech tri bych vzal jollu za 250euro, uspora jak vino. objednavej na jolla.com, dam ti slevu 5%. mame ted Jolla & Angry Birds Stella, specialni gejs edice.jako nekup to.

    Michal07.02.2015 - 22:20 Trvalý odkaz

    Wayne..Z3 je krehká, pravda, mrte skla vpredu vzadu a neskutočne zle sa servisuje a tie diely niesu zrovna lacne. Ale uprimne, G2, G3 nemám nič proti tým prístrojom ale tie su v krehkosti a to celej konštrukcie ešte o triedu na tom dalej. Prave kvoli sakramentsky uzkym okrajom okolo LCD a tenkom plastovom ráme. A osobne sice neviem ako je na tom G3 s výmenou LCD ale na G2 to nerobil žiadny servis, lebo to sa nedá servisovat, autorizovane servisné stredisko v čechách to rieši Swapom jednotky proste rozbiješ LCD, chces to opravit, nedá sa, musis zaplatit celý telefon. Podobne sa rieši aj apple iPhone autorizovane. Rozijes 5S 16GB napr, ides do autorizovaneho strediska zaplatis 380e a daju ti uplne nový, ktorý však pokračuje v zaruke totho prveho a zapiše sa swap modulu a zmena imei do zaručaku. Takže prave to LG trpí asi najviac na pády, udery. V tomto su majstri Nokia, tie ich silne hrube polykarbonaty a masy plastu a vaničková konštrukcia je velmi odolna.
    Ale k veci, Boris, v žiadnom pripade nechod do Samsungu. A výber by som zúžil na LG G3, Xperia Z3, Huawei Honor 6, HTC M8, Motorola Moto X.
    Avšak M8 sa moc neoplati lebo s predošlým modelom M7 nepriniesol nič prevratne a práve naopak je M7 hodnotena lepšie.
    Moto X, uprimne neviem ako to je s lokalizaciou a distribuciou či akoukolvek servisnou technickou zakazníckou podporou.
    LG to trochu kazí tým rozlíšením, je to zbytočne moc a človek zmenu zobrazenia nespozoruje ale spozoruje zataženie grafiky a celeho systemu.
    Huawei to trošku pokazil tým vlastným procakom, ktorý je jednoznačne spomedzi vlajkových lodí najmenej výkonný, ale inak nie je to určite žiadna tragedia.
    A Z3, ako som pisal, najkomplexnejší z výberu, nepišem najlepší najlacnejší..ale najkomplexnejší, nemá žiadne nejake slabe ani slabšie miesta či chyby/nedostatky, len si treba viac davat pozor.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne07.02.2015 - 23:35 Trvalý odkaz

    Mišo, ako je to s prasknutym zadnym krytom u xperii? z2, z3, z3c, na forach sa objavili reporty, ze praskaju, mozno zlym spracovanim, zmenou teploty a tak.. uzna to servis ako reklamaciu? v pripade, ak sa to predajca rozhodne predsalen riesit so servisom, ak na pristroji nie su ziadne znamky poskodenia po pade atd.. ? premyslam, ze sa k z3c vratim, aj napriek vsetkym minusom, mi to neda :) 64GB SD karta, ten pomer displej/rozmery, vyzera to pekne no.. a vyborna kvalita hovoru, nepamatam, ze by sa mi tam komfortne telefonovalo s inym zariadenim...

    janesbond107.02.2015 - 23:37 Trvalý odkaz

    Vsetko je o tom, čo od mobilu očakávaš (viem, otrepaná fráza) ak chceš hodne a kvalitne fotiť, tak g3, alebo s5. AK chceš slušne vyladený systém a stereo repraky, m8...nejdem Ťa baviť vyhlásením typu "z tých troch" (a zabijem niektorý ktorý si medzi tie tri nezaradil :-D

    Michal07.02.2015 - 23:48 Trvalý odkaz

    Ano z for mas takmer pravdive info, nejedna sa však o zadný kryt ale o LCD. Viem že sa to konkretne týkalo modelu Xperia Z, ale boli tam myslim ešte 2 modely rady Z. Jednalo sa tam o nejku vyrobnu zavadu v konkretnej výrobnej varke, servisy su s tým oboznamene a mení sa to v ramci zaruky. Musim v praci pozret ten informačný kanál, je to tam popísane a aj fotene ako sa ta výrobna zavada prejavuje. Sony aspon teda na slovensku je čo sa týka servisu nesmierne benevolentne, ale neskutočne. Oni menia snad všetko. Zatopís xperiu Z rady 99pripadoch zo 100 ti to swapnu, čiže ti daju nový telefon, už som videl tak poškodené xperie polamane konektory popraskane kryyty rozlepene čo fakt ludia s tým asi lopatujú na stavbe a ono to swapnu v bachmanne akoby nič. Az sa cudujem tým servisným podmienkam.

    Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

    Wayne08.02.2015 - 00:32 Trvalý odkaz

    Ano, to je pravda... kolega vylomil sim slot na Xperia U, a kedze ju mal cez bazos, poradil som mu nech popise nejak triezvo zavadu a posle ju priamo do servisu. Do tyzdna ju mal spat s vymenenou zakladnou doskou (dalsiu, ktoru si kupil po vyprsani zaruky som mu menil ja, lebo zas tam nieco pototo...). Ale dobre vediet, musim to u seba trochu preriedit a ked ma omrzia 1+1 a lumia 930 (hoci ta asi tazko, velmi navykovy telefon), tak mozno siahnem po xperii... teraz su na rade asi nexus a lumia 620...

    Sorry za offtopic uz nebudem, a dakujem za info, Mišo :)

    Michal08.02.2015 - 02:27 Trvalý odkaz

    Treba pri xperiach byt pri jednani s predajcom viac neustupcivy a vytiahnut aj argumenty charakteru,ze je to vyrobna zavada a stahuje sa na to zaruka a on ako predajca je zakonne povinny a zodoovedny po dobu 2rokoch dany pristroj riesit. Ono fakt vela tych mechanickych poskodeni v servise prejde. Je len potrebne aby ako pises triezvo a racionalne bolo popisane a spolu s tou benevolentnostou to s najvacsou pravdepodobnostou vymenia. Uprimne,taky trik. Xperia z1c ma zadny kryt,nie sklo ale ten olem vyrobne zle lepeny,tie telefony sa rozliepaju. Mas xperiu z1c pouzivas ju rok.as ju poskrabanu obitu a kryt sa ti odliepa? Hod ju do vody aj s otvorenymi krytkami,vytop ju znic. Potom chod za predajcom nech spise reklamacny formular do ktoreho nech napise,co ty mu nadiktujes..za tyzden mas novu xperia z1c,ktoru ti krasnu zafoliovanu poslu zo servisu. Neviem do kedy to bude sony robit,neskutocne podla mna na tom preraba. Taky samsung ti neuzna ani prd. Zatopis nejaky vraj vodotesny samsung galaxy s5, s4active,xcover..100zatopenych =100neuznanych zaruk. Sony opacne.

    ondrakomous08.02.2015 - 10:41 Trvalý odkaz

    vis, co je nejhorsi na sony?ty jejich usb konektory, ktery se vylamujou po tejdnu, telefon prestane nabijet, ale kontrolka nabijeni sviti, xoerie m,l,u, z, z3c porad stejny pribeh. telefon prestane nabijet. richardovi taky prestala z3c nabijet po 2-3tydnech, cim to asi bude? telefon se uplne vybije a nejde zapnout(sony klasika), o nejaky kvalite nemuze byt rec. Michale, myslis si, ze je prijemny chodit s mobilem do servisu po tejdnu se stejnou zavadou, jenom proto ze vyrobce neni schopny vyresit zakladni vec jakou je konstrukcni reseni uchyceni usb konektoru na desce, ze vzhledem k poloze nabijeni tam vzdycky bude paka! specialne sony jsou v tomhle mistri, kdyz se objevi nejaka zavada na desce u sony mobilu je to konec. pak se to opravdu resi vymenou zakladni desky. ale ne kazdy ma mobil s 2 letou zarukou v autorizovanem servisu.

    Michal08.02.2015 - 14:58 Trvalý odkaz

    Ondro som precital namatkovo len prve dva riadky a normalne si ma vytocil,tie tvoje fakt uplne drbnute a nezmyselne kecy ktore beries neviem odkial. Kurna za posledneho 2a pol roka,som sa servisne stretol asi s 10tisicom telefonov. Sony ma konektory len s vynimkou modelu xperia M,jjedni z najlepsich pajkovaných ty d*bo. Boha mna tu ides presviedcat? S poškodeným konektorom alebo s problemami s nabíjaním pride 3krat samsung za den. Sony raz za stvrt roka. Kecam raz za mesiac, no Xperia M. Prestigio,gsmart,tracer a ine lacne skladacy polskeho ci cinskeho charakteru ani nevravim, to je katastrofa. Ked alza posle 10pokazenych prestigii raz za den,alebo dva. 6ma problemy s nabijanim alebo baterkou,4 so softom. Alza do mesiaca posle 200mobilov, 90prestigii, 80samsungov, 15sonyciek a 15nokii. Z orangeu to je len samsung,iphone a dookola. Xperia z2 je na trhu tristvrte roku,vies kolko krat som ju drzal v ruke? 4krat.. Samsung galaxy s5 uz mesiac po zacati predaja bol 4krat v servise za den. Si uz laskavo strc tie tvoje vymysly do ..za klobuk...

    ondrakomous08.02.2015 - 17:55 Trvalý odkaz

    jenom jestli ten sony dream nemalujes moc na ruzovo. si kamos michala, nebo jeho dalsi sonacke alterego. to zas bude pulka diskuzich plna komentaru" sony milujem ta, si moje vsecko"