Huawei Mate 20 Lite - veľký displej, dobrá výdrž

  • Ján Bélik 06.12.2018 - 15:12

    Pozor, pozor, pri rozhodovaní či kúpite tento model od Huawei. Telefón má od výroby neopraviteľnú chybu hardvéru. Telefón nespolupracuje so žiadnymi vysoko rýchlostnými Micro SD kartami, darmo ich budete formátovať či už v PC, alebo v telefóne stále vám bude telefón vyhadzovať chybu poškodenej karty a ukladanie foto, či videa sa samočinne prepne na vnútornú pamäť! Je to odskúšané na štyroch zariadeniach a s rôznymi kartami, chyba sa neustále opakuje a karty boli bez závad otestované a funkčné. Keďže sme na túto chybu upozornili Huawei, vyhovorili sa, že na tom pracujú a chybu odstránia aktualizáciou, alebo máme dať telefóny do servisu, no je to zavádzanie zákazníkov, nakoľko tento problém aktualizáciou neodstránia a zo servisu vám príde telefón s tou istou chybou! Pozreli sme sa na fóra v Európe a čuduj sa svete tento problém tam tiež riešia už od minulého roka a chyba pretrváva, viď. stránku : https://uk.community.huawei.com/mate-20-series-20/mate-20-lite-all-sd-c…
    Kto nechce rozšíriť pamäť o SD kartu, tak možno mu tento model bude vyhovovať, ale ak mám kúpiť telefón za cenu do 300 €, tento musí fungovať bezchybne!
    Zhrnutie, Huawei sa tvári aká je to super značka, no veru nie je, keď pustí z výroby šmejd s chybami!!! Recenzia je pekná vec, len telefón treba aj používať nejaký čas so všetkými nastaveniami, aby recenzia bola aj na niečo užitočná!