HTC Bolt

  • Nightmare 13.11.2016 - 01:08

    no toto by mohlo byt

  • Profile picture for user mental.disease@centrum.cz

    mental.disease13.11.2016 - 01:20 Trvalý odkaz

    Nevyzerá to zle.
    Ale tá cena, čo ti ja viem.

    Knoxville13.11.2016 - 01:26 Trvalý odkaz

    Nevyzera to zle ale za minulorocny hardwer je 600 dolarov hodne. Taky repasovany HTC 10. U mna ani omylom. A aj tak to s najvacsou pravdepodobnostou v Europe kupit nepojde co nie je az taka skoda si myslim. Nech si to tam v Amerike nechaju..

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.11.2016 - 08:23 Trvalý odkaz

    Mozno sa hlupo opytam, ale aky ma význam informovať slovensku verejnost o takomto telefone?

    Lenka Ivančíková13.11.2016 - 11:20 Trvalý odkaz

    napriklad preto, ze je to prve odolne HTC s IP57? :-) aby citatelia vedeli, ze aj taky telefon HTC vyrobilo a predava ho? Aj ked zatial iba v USA. Navyse ma velmi dobru vybavu a je tu stale moznost, ze sa neskor zacne predavat aj globalne. :) o nezaujimavom mid-ende by som nepisala.

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.11.2016 - 13:00 Trvalý odkaz

    V amerike ma su pre operatorov vyrabane "exkluzivne modely" ktore sa nepredavaju nikde inde ako u konkretneho operatora pre ktoreho boli vyrobene. ak chcete informovat o kazdom z nich popripade o modeloch urcenych iba pre cinu respektive japonsko/koreu tak mate dost dlho o com pisať :)
    ked sa vratim do ameriky tak nas europanov beziacich na gsm mozu teoreticky zaujimat modely od operatorov AT&T a Tmobile tie sa daju po odblokovani u nas s urcitymi obmedzeniami pouzivat. verizon a sprint pouzivaju siete cdma cize v pripade ich kupy mame doma pekne tazitko s wifi pripojinim.

    Lenka Ivančíková13.11.2016 - 13:40 Trvalý odkaz

    Nechapem, ako moze niekomu vadit, ked sa na stranke dozvie nieco nove a zaujimave. :D :D fakt niektorym prestavam rozumiet. :D Pochopim, ked je niekto nespokojny, ze u nas nejaky model chyba, ale ze aj nespokojny, ked tu nejaky fon je, to nepochopim. Myslim si, ze prve vodeodolne HTC, aj ked dostupne len v USA, si zasluzi pozornost. Nepisem o kazdom u nas nedostupnom telefone, len o tych, ktore si zasluzia pozornost. :)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.11.2016 - 14:09 Trvalý odkaz

    Lenka pamatas sa co si mi odpisala ked som ti cca pred 2 rokmi pisal o moto maxx? :)

    Lenka Ivančíková13.11.2016 - 14:36 Trvalý odkaz

    ano, ale obsah webu sa za dva roky predsa len meni. a to, co platilo vtedy sa postupne zmenilo. :) nevidim na tom nic zle, clovek sa vyvija, web sa vyvija... :-) stale plati, ze nebudeme pisat o kazdom cinskom mobile alebo o dalsich telefonoch, ktore sa u nas nebudu predavat. Kym si nezasluzia pozornost nejakou svojou vlastnostou, funkciou. A to HTC Bolt splna. :)

    Knoxville13.11.2016 - 15:26 Trvalý odkaz

    Same vyhovorky Lenka. Len sa snazis obhajit to,ze pokial sem redakcia prida nejaky telefon o ktorom je presvedcena ze bez neho uzivatel nemoze zit aj ked je u nas nedostupny tak sa najde vzdy milion dovodov na uverejnenie. Ale ked uzivatel posle tip na novinku zrazu je problem a najde sa kopec veci preco nie je potrebne o nom pisat clanok. Je to smutne ale je to tak. Vzdy si to formulujete tak ako to vyhovuje Vam. Ale ved preco nie je to predsa "Vas" web...

    Lenka Ivančíková13.11.2016 - 15:38 Trvalý odkaz

    na toto sa naozaj neoplati reagovat. :-) a predstav si, ze i tento model prisiel ak tip na novinku. mas pravo na nazor, aj ked je daleko od pravdy. :-) pekny den.

    Knoxville13.11.2016 - 15:54 Trvalý odkaz

    Ano Lenka. Daleko mam ale od tej VASEJ pravdy. Ale to asi viaceri...

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.11.2016 - 17:34 Trvalý odkaz

    lenka :) aspon vidis ako velmi si mimo.
    motorola Razr XT910 a jeho neskorsie derivaty XT912 Razr Maxx, Droid Razr MAXX su jeden telefon a droid turbo a jeho derivat Motorola moto maxx je uplne iny telefon. (rozdiel medzi predstavenim XT910 a XT1225 je 3 roky)
    ja som ti pisal o Motorola moto maxx co je globalny telefon a nie o droid turbo co bol telefon pre verizon....
    ale OK mas svoju pravdu a vies si ju pred sebou obhajit :)

    Lenka Ivančíková13.11.2016 - 17:57 Trvalý odkaz

    oxy, naozaj si nepamatam uplne podrobnosti nasej konverzacie pred x rokmi. :) paralela medzi Moto Maxx pre Verizon a HTC Bolt pre Sprint mi ale prisla adekvatna. :) a mozem len zopakovat, ze nerozumiem tej hysterii (uz som ako Danko :-D ), ktora sa rozputala kvoli tomu, ze som si dovolila informovat citatelov o prvom vodeodolnom HTC, aj s upozornenim, ze je len pre Sprint. :-) On je to asi taky narodny sport, vecne frflat a byt nespokojny. Ked sa o niecom nepise, aj ked sa pise. Viac sa uz nebudem vyjadrovat, nemyslim si, ze to ma vyznam...kto chce psa bit....:-)

    Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

    oxy13.11.2016 - 18:18 Trvalý odkaz

    Opakujem: Motorola moto maxx je golobalna verzia motoroly droid turbo ktora bola pre verizon. Porovnavat globalnu verziu s verziou pre us operatora nie je celkom spravna paralela.
    Ak by sme sa bavili o droid turbo a htc bolt tak by to celkom "paralela bola" aj ked aj tam je urcity rozdiel a to taky ze droid ma aj gsm modul dokonca aj odomknuty.
    Hysteria to snad nie je, ani som nemal v plane nic takeho rozputat, dokonca sa ani nesnazim frflat :)

    dzulio13.11.2016 - 19:32 Trvalý odkaz

    pre nas nezaujimavy fon.

    a o high ende mozeme tazko rozpravat, ked je tam osadeny snapdragon 810 zo zaciatku roka 2015 a to nehovorim o prehrievani a naslednom podtaktovani

    Nightmare13.11.2016 - 21:18 Trvalý odkaz

    no mozno tam je dany ten druhy 810

    Peter Stúpala15.11.2016 - 10:44 Trvalý odkaz

    Milá redakcia, ďakujem za tento článok... :) Som fanúšikom každého pokroku... Rád sledujem, ako sa výrobcovia navzájom "dobiehajú" v technických parametroch jednotlivých topmodelov (aj keď si ich neutekám hneď kúpiť :) ) a váš web mi to pohodlne umožňuje... :) Okrem toho, že je Bolt za poslednú dobu jeden z mála naozaj povšimnutiahodných mobilov značky HTC, informácia o takomto telefóne je pre mňa zaujímavá už len pre to, že je z nej zrejmé, ktorým smerom sa HTC uberá... A ak je to aj vyrobené LEN pre americký trh, nevadí... Ak to bude mať úspech v USA, je vysoko pravdepodobné, že začnú časom dodávať možno iné, ale zato podobne vybavené kúsky aj do európy... A z toho, že niekto možno radšej hodnotí Vašu prácu ako tú svoju, si nič nerobte. Robíte to dobre! :) Ľudia sú dnes všeobecne málo chválení (v práci, či doma...), častejšie sú aj napriek svojej najlepšej snahe kritizovaní. Tak potom niekde, kde môžu, "doprajú" svoje pocity aj ostatným... Všetkým skrátka nevyhoviete, navyše ak má niekto zásadne len "svoju pravdu"... :)