ZTE Axon 20 5G s prednou kamerou pod displejom doručia aj na Slovensko. Odštartoval predaj

Dnešným dňom sa začal globálny predaj inovatívnej novinky firmy ZTE, ktorá prináša prvý smartfón na svete s kamerou uloženou pod displejom. Medzi vybranými krajinami, kam sa doručujú zásielky, patrí aj Slovensko.

ZTE Axon 20 5G bol uvedený už v septembri, kedy sa začal v domácej Číne aj predávať, no reálny globálny predaj odštartoval až dnes. Firme sa podarilo prekonať množstvo technických problémov, s ktorými pri tomto spôsobe umiestnenia fotoaparátu zápasia aj iní výrobcovia. 

Ako prvé prinieslo ZTE telefón s 32 Mpix prednou kamerou umiestnenou pod displejom. Nie je tak potrebný žiadny výrez, otvor či vysúvacia konštrukcia fotoaparátu. Výbavou patrí Axon 20 5G medzi vyššiu strednú triedu. 

Medzi základné špecifikácie patrí 6,9-palcový OLED displej s Full HD+ rozlíšením, Snapdragon 765G, 8 GB RAM, až 256 GB úložisko, 64 Mpix hlavný fotoaparát a 4220 mAh batéria. Podrobné informácie sa dočítate v základnom infe

Čierny ZTE Axon 20 5G si môžete objednať z oficiálnej internetovej stránky eu.ztedevices.com za 449 eur. Musíte sa však najskôr zaregistrovať do klubu New Vision Club a počkať na pozvánku. 

Zdroj: eu.ztedevices.com

Diskusia k článku:

Profile picture for user mar.bartian@gmail.com

oxy22.12.2020 - 08:47 Trvalý odkaz

Ak by niekto chcel kod tak jeden mam.

Miro22.12.2020 - 11:10 Trvalý odkaz

Zte Axon nikdy viac. Telefón bez podpory, s divnou jazykovou mutáciou a spyware k tomu. Za tie peniaze hocičo iné.

Miro22.12.2020 - 16:33 Trvalý odkaz

In reply to by oxy

To že funguje ešte neznamená, že popiera čo som napísal vyššie. Vytiahnem zo šuflíka Nokiu 3310, zapnem ju, bude tam ešte polka baterky, neznamená že ten mobil bude v dnešných časoch použiteľný. Možno by som si z neho ešte zavolal, poslal sms, ale to čo 90% ľudí požaduje od mobilu nespĺňa. Ináč by sa každý rok nepridávali do mobilov ďalšie procesory, kamery, blesky, senzory a čo ja viem čo ešte...
Ale neber to ako nejaký hate, na to som pristarý. Len ako môj postreh ku značke ZTE a ich sériu Axon

Celá diskusia 5 príspevkov