Zoznam zariadení s plánovanou aktualizáciou MIUI 11

Výrobca na svojom Twitter účte zverejnil predbežný plán aktualizácií s najnovšou verziou používateľskej nadstavby. Do konca roka príde na 28 modelov.

Na novej verziu MIUI 11 pracovali vývojári Xiaomi od začiatku tohto roka a už vtedy sa predpokladalo, že stabilná verzia ROM príde na zariadenia až v poslednom kvartáli 2019.

Aktualizácia je rozdelená do štyroch fáz, podrobnosti nájdete na obrázku, ktorý Xioami zdieľalo na svojom Twitter účte.

Predchádzajúca verzia MIUI 10 bola sprístupnená pre viac než 40 modelov, nástupca s číslom 11 je zatiaľ pripravený pre 28 smartfónov. Zoznam však nie je konečný, neskôr môže byť doplnený o ďalšie telefóny. 

Nadstavba MIUI 11 je podľa slov výrobcu zameraná na prezeranie obsahu. Okrem iného prináša žiadaný tmavý režim, dynamické písmo, zvukové efekty, vylepšené ambientné zobrazenie displeja, vynovený režim šetrenia batérie, nový spôsob zdieľanie súborov a pribudli aj kancelárske aplikácie. 

Zdroj: Twitter.com
 

Diskusia k článku:

sysell16.10.2019 - 18:43 Trvalý odkaz

ten app drawer alebo ako to nazvat tam nakoniec dali ci nie, nikde som to nenasiel

frosty16.10.2019 - 18:55 Trvalý odkaz

skoro samé redmi fony a kde su fony z vyssej rady mi? hlavne vlajky mi tam chybaju, predpokladam ze ten zoznam ani zdaleka komplet nie je..

Profile picture for user marek.ceman@gmail.com

Wayne16.10.2019 - 19:41 Trvalý odkaz

flashol som eu dev verziu z miuios.cz na redmi note 5, drawer tam je. vies si zvolit ci chces plochu s nim alebo bez neho.

Celá diskusia 5 príspevkov