Xiaomi Smart Band 8 Pro prináša 1,74‘‘ AMOLED displej a 14-dňovú výdrž

Novinka dostala oproti predchádzajúcej generácii väčší displej, tenšie telo a mierne silnejšiu batériu, ktorá sľubuje až 14-dňovú výdrž na jedno nabitie.

Na nedávnej udalosti predstavilo Xiaomi nielen ďalší skladací smartfón a nový model tabletu série Pad 6, ale aj ďalšiu generáciu fitnes náramku, ktorý ponúka za nízku cenu veľmi dobrú výbavu. 

K dispozícii bude množstvo remienkov z rôznych materiálov, medzi ktorými nechýba ani elegantný kovový. Ak si k nemu zvolíte vhodný ciferník, nemusíte nový náramok odkladať ani pri spoločenskej udalosti.  

Základné parametre:

Rozmery: 46 x 33 x 10 mm, hmotnosť 22,5 g, 1,74” AMOLED displej, AOD, rozlíšenie 336 x 480 b. (336 ppi), 600 nitov, 117 režimov cvičenia, SpO2, sledovanie srdcovej frekvencie a spánkovej aktivity, monitor stresu, dýchacie cvičenia, monitor ženského zdravia, vodeodolnosť 5 ATM, Bluetooth 5.3, GPS, Glonass, Galileo, Beidou, QZSS, NFC, 289 mAh batéria, 14-dňová výdrž na jedno nabitie, doba nabíjania približne 1 hodina, kompatibilita s Androidom a iOS.

Xiaomi Smart Band 8 Pro už tradične neposlúži len ako predĺžená ruka smartfónu, ale strážiť bude aj vaše zdravie. Vďaka dvojkanálovému monitorovaciemu modulu majú byť výsledky meraní presné. Sledovať môžete srdcovú frekvenciu, nasýtenie krvi kyslíkom, spánok, stres a podobne. 

Obdĺžnikový AMOLED displej narástol na 1,74''. Prináša rozlíšenie 336 x 480 bodov a nechýba mu funkcia Always On. Pri cvičení môžete vyberať z viac než 150 športových režimov a počas vonkajšej aktivity oceníte integrované GPS. Náramok disponuje NFC technológiou na bezkontaktné platby. Samozrejmosťou je vodotesnosť 5 ATM. 

Batéria ponúka kapacitu 289 mAh a podľa výrobcu dokáže dodať náramku energiu až na 14 dní používania. Pri zapnutej funkcii AOD sa výdrž rapídne skráti na šesť dní. Náramok je kompatibilný s operačným systémom Android a iOS.

Xiaomi Smart Band 8 Pro sa na domácom čínskom trhu predáva za 399 CNY, čo je približne 51 eur. Európska cena bude navýšená o DPH, clo, dovoz a iné poplatky. 

Zdroj: mi.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu