Xiaomi Smart Band 8 Active - 1,47'' displej a nízka cena

V slovenských obchodoch sa začala predávať aj ďalšia verzia náramku Smart Band 8 od Xiaomi. Ponúka nižšiu cenu, ale aj slabšiu výbavu. Ak chcete Smart Band 8, pred kúpou si dobre skontrolujte názov.

Pred pár dňami odštartoval na Slovensku predaj Xiaomi Smart Band 8, ktorý prináša 1,62-palcový AMOLED displej, integrované GPS, až 16 dní výdrže na jedno nabitie a množstvo vymeniteľných remienkov z rôznych materiálov, ktoré sa dajú pripevniť nielen na zápästie, ale aj krk či šnúrku od topánok. 

Základné parametre:

Rozmery: 43 x 25 x 10 mm, hmotnosť 26,4 g, 1,47” TFT displej, rozlíšenie 172 x 320 b. (247 ppi), jas až 450 nitov, Bluetooth 5.1, +50 režimov cvičenia, automatické rozpoznávanie športových aktivít, celodenné monitorovanie srdcovej frekvencie, SpO2, sledovanie spánku, stresu, ženského zdravia, vodeodolnosť 5 ATM, 210 mAh batéria, až 14-dňová výdrž na jedno nabitie, doba nabíjania menej než 2 hodiny, kompatibilita Android a iOS.

Potichu sa v obchodoch objavil aj odľahčený variant novinky s názvom Xiaomi Smart Band 8 Active. Za týmto prívlastkom sa neukrýva napríklad vyššia odolnosť a funkcie pre aktívnych ľudí, ako by sme si možno mohli myslieť, ale slabšia výbava, nižší počet podporovaných športových režimov, menší displej s obyčajným TFT panelom namiesto AMOLED obrazovky a tradičná konštrukcia s vyberateľným telom zo silikónového remienka. 

Cena je výrazne nižšia, 45,90 eur vs. 25,90 eur, ale získate za to výrazne menej. Ak vám vyššie vymenované veci nebudú chýbať, pokojne zvoľte Active verziu. Na výber máte čiernu a ružovú farebnú verziu. 

Zdroj: mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu