Xiaomi odštartovalo školský rok parádnymi zľavami. Ušetríte desiatky až stovky eur

Vybrali sme niekoľko najzaujímavejších zľavnených produktov nielen pre školákov a študentov. Ušetriť môžete desiatky, ale aj viac než sto eur.

Už sa stalo zvykom, že na začiatok školského roku si Xiaomi pripravilo špeciálnu akciu, v ktorej sa dajú nájsť smartfóny, ale aj iné smart zariadenia ako slúchadlá, monitory či kolobežky za priaznivejšie ceny. Prečo si nezlepšiť koniec leta chytrými zariadeniami, ktoré môžu štúdium urobiť pohodlnejšie, zábavnejšie alebo efektívnejšie. Alebo jednoducho novými vychytávkami pre bežný deň. Pritom za celé desiatky až stovky eur lacnejšie, než inokedy. 

Vybrali sme niekoľko produktov, ktoré disponujú výbornou výbavou a vlastnosťami a sú teraz so zníženou cenou ešte atraktívnejšie. Znížené ceny platia do 1. októbra, respektíve do vypredania zásob.  

POCO X5 Pro 5G – 319 eur (bežne 379 eur)

Cenovo veľmi dostupný základný high-end alebo možno skôr prémiový mid-end je zlatá stredná cesta pre širokú cieľovú skupinu. Ponúka aj dostatok výkonu s čipom Snapdragon 778G s 8 GB RAM a rozmerný 6,67-palcovým Amoled displejom so 120 Hz obnovovacou frekvenciou pre hráčov.

Ale zároveň aj slušný 108 Mpix fotoaparát (spolu s 8 Mpix ultraširokouhlým a 2 Mpix makro) pre tých, čo radi zachytávajú všakovaké situácie a spomienky. Nechýba ani 5 000 mAh batéria so 67W nabíjaním, prípadne 5W reverzným nabíjaním inej techniky. Čiže mobil funguje aj ako powerbanka. V tejto lákavej cene sú dostupné všetky tri farebné varianty – čierna, modrá a žltá. 

POCO F5 Pro – 499 eur (bežne 599 eur)

Pre ešte náročnejších študentov, ktorí však venujú čas aj hraniu je tu POCO F5 Pro s výbavou vlaňajších superluxusných smartfónov, ale za prakticky polovičnú cenu. Na pripomenutie – poháňa ho Snapdragon 8+ Gen 1 a v tejto akcii je verzia s až 12 GB operačnej a 256 GB internej pamäte.

Lahôdkou je tiež 6,67-palcový 120 Hz Amoled displej s jasom až do 1400 nitov a rozlíšením 3200 x 1440 bodov. Vzadu nájdete 64 Mpix fotoaparát s optickou stabilizáciou a 8 Mpix ultraširokouhlý a 2 Mpix makro fotoaparát. V kombinácii s 5 160 mAh batériu so 67W nabíjaním to sú všetko parametre mobilov za viac ako tisíce eur. 

Xiaomi 13 – 899 eur (bežne 999 eur)

Kto si brúsil zuby na tohtoročnú vlajkovú loď Xiaomi, ktorá prekvapila pomerne kompaktnými rozmermi, teraz je na to vhodný čas. O stovku lacnejší je smartfón so 6,36-palcovou Amoled obrazovkou s obnovovacou frekvenciou 120 Hz a jasom až do 1900 nitov. Bonusom je plná odolnosť voči vode a prachu IP68. Samozrejmosťou je momentálne najvýkonnejší procesor v Android mobiloch Snapdragon 8 Gen 2 s 8 GB operačnej a 256 GB vnútornej pamäte.

Tento kúsok je stavaný aj pre tých, ktorým extra záleží na kvalite fotografií a videa. Osadený je primárnym 50 Mpix snímačom s optickou stabilizáciou. Stabilizovaný je aj 10 Mpix teleobjektív s 3,2X optickým zoomom. Dopĺňa ich 12 Mpix ultraširokouhlý fotoaparát a 32 Mpix selfie kamera. Batéria s kapacitou 4500 mAh podporuje 67W drôtové a až 50W bezdrôtové nabíjanie. 

Redmi Note 12 Pro+ - 459 eur (bežne 499 eur, darček)

V tejto Xiaomi akcii si za zvýhodnenú cenu môžete zadovážiť aj momentálne najvybavenejší model z rodiny Redmi. V tomto prípade výrobca vsadil na kombináciu Mediatek Dimensity 1080 s 8 GB RAM a 256 GB internej pamäte, 6,67-palcový 120 Hz Oled displej a až 200 Mpix primárny fotoaparát s optickou stabilizáciou. Bonusom je v tomto prípade 5 000 mA batéria s podporou až 120W nabíjania. Mimochodom, Xiaomi ku všetkým svojim smartfónom pribaľuje nabíjačku s plným výkonom. 

A dokonca tu nájdete ešte druhý bonus. Pri kúpe tohto mobilu dostanete Redmi A2 v hodnote 104 eur úplne zadarmo. Je to sympatický základný model vhodný pre školopovinných potomkov alebo seniorov s dostatkom výkonu na bežné úlohy, 6,52-palcovým HD displejom a 5 000 mAh batériou.                                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Mi 23.8'' Desktop Monitor 1C – 89 eur (bežne 159 eur)

Či už na študentský stôl, alebo aj do kancelárie – toto je praktický monitor za viac ako lákavú cenu. Na ničom podstatnom sa pritom nešetrilo. Ide o 23,8-palcový displej s full HD rozlíšením typu IPS pre jasné a presné farby.

Ponúka typický kontrast 1000:1 a jas 250 cd/m2 s podporou minimalizácie modrého svetla pre ochranu očí. S odozvou 6 ms sa hodí aj pre hranie hier a poteší elegantný dizajn s len 7,3 mm hrubým rámom displeja .

Mi Smart Band 7 NFC Black – 35,90 eur (bežne 64,90 eur)

Za skvelú cenu je teraz aj jeden z najobľúbenejších fitness náramkov na trhu. Mi Smart Band 7 vo verzii s NFC už podporuje aj bezkontaktné platby (cez bankové služby mBank, Prima banka, Curve, Slovenská sporiteľňa). Pridáva tak ďalšie využitie už tak veľmi praktickému náramku, ktorý dokáže zaznamenávať údaje až zo 110 cvičebných režimov a športov.

Na 1,62-palcovom Amoled displeji potom okrem toho zobrazuje aj prejdené kroky, úroveň SpO2 aj VO2 Max, tep srdca, kvalitu spánku a veľa ďalšieho. To všetko s výdržou až do 2 týždňov a možnosťou výmeny až 10 farieb remienkov.

Kompletnú ponuku produktov za zníženú cenu nájdete na webe mi-store.sk.

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu