Xiaomi Band 8 Pro príde 14. augusta spolu so skladacím smartfónom Mix Fold 3

Výrobca na veľkom podujatí predstaví viacero noviniek. Nadupaný model značky Redmi, ďalšiu generáciu skladacieho smartfónu, nový tablet radu Pad 6 aj Pro verziu fitnes náramku Band 8.

Na 14. august je naplánovaná veľká udalosť, na ktorej Xiaomi uvedie niekoľko nových produktov. Na novinky už láka na svojom Weibo účte a prezradil aj niekoľko detailov. Hlavnou postavou eventu bude nový smartfón so ohybným displejom Mix Fold 3 a vlajková loď Redmi K60 Extreme Edition, ktorá sa na náš trh ale nepozrie. 

Ohúriť chce najmä pamäťovou výbavou, najvyšší variant dostane kombináciu 24 GB RAM a 1 TB úložiska. Potvrdený je výkonný čipset Dimensity 9200+, displej s 1,5 K rozlíšením a 144 Hz obnovovacou frekvenciou aj 50 Mpix hlavný fotoaparát. 

Spoznáme aj ďalší tablet série Pad 6, tentoraz dostane prívlastok Max, a to vďaka 14-palcovej obrazovke. Najväčšiu šancu na príchod aj na slovenský trh má pripravovaný športový náramok Xiaomi Band 8 Pro. Predchodca Band 7 Pro sa u nás predáva. Nový model príde s textilným, koženým aj kovovým remienkom. Bližšie parametre nepoznáme. 

Všetky podrobnosti o pripravovaných novinkách, ktoré budú mať premiéru na domácom čínskom trhu, sa dozvieme 14. augusta. Budeme vás informovať.

Zdroj: weibo.com/Xiaomi

Diskusia k článku:

Začať diskusiu