Warner oznámil novú Harry Potter hru zameranú na metlobal

Po úspechu Hogwarts Legacy prichádza ďalšia hra zo sveta Harryho Pottera. Tentokrát prinesie obľúbený metlobal a vyskúšať si ju budete môcť už o pár dní.

Nedávno vydané Hogwarts Legacy trhalo rekordy v predajoch a predčilo očakávania Warneru o 256 %. Niet preto divu, že by vydavateľ rád pokračoval v príprave hier zo sveta Harryho Pottera. Na ďalšiu však budeme čakať zrejme kratšie, než by sme si mysleli. Aktuálne totiž Warner oznámil Harry Potter: Quidditch Champions. Novinka bude zameraná na obľúbený metlobal, ktorý v Hogwarts Legacy chýba. 

Nová samostatná hra je vo vývoji na PC a konzoly, kde chce ponúknuť dynamický multiplayerový zážitok. Hrateľné budú dokonca všetky štyri pozície hráčov metlobalu, teda odrážač, triafač, stíhač a strážca. Warner dodáva, že Harry Potter: Quidditch Champions nie je žiadny rýchlo kysnúci produkt a hra vraj bola vo vývoji niekoľko rokov. 

Novinku pripravuje Unbroken Studios, ktoré je známe hrami Fractured Lands a Fantastic Plastic Squad. Aktuálne pomáha tiež štúdiu Rocksteady s prípravou Suicide Squad: Kill the Justice League. Ak vás nová hra zo sveta Harryho Pottera zaujala, vyskúšať si ju budete môcť už o pár dní. Beta sa totiž bude konať v období 21. až 22. apríla. 

Zdroj: quidditchchampions.wbgames.com


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu