Vymeňte starý Note za nový a získajte až 580 eur späť

V rámci predobjednávok nových top modelov série Galaxy Note 10 spustil Samsung akciovú ponuku, ktorá vám pomôže znížiť konečnú cenu, ktorú za novinku zaplatíte.

Predobjednávky na Samsung Galaxy Note 10 a Galaxy Note 10+ odštartovali krátko po oficiálnom uvedení dvojice. Nová generácia prichádza v dvoch veľkostiach a s displejom natiahnutým na prednú stranu na maximum. Vylepšené dotykové pero S Pen podporuje pohybové gestá, ktoré využijete najmä v aplikácii fotoaparátu. 

Novinky dostali výkonný procesor Exynos 9825, až 12 GB operačnú pamäť RAM, minimálne 256 GB úložisko a vylepšený fotoaparát s novými funkciami. Nechýba im vodeodolnosť, bezdrôtové spätné nabíjanie kompatibilných zariadení ani prepojenie s počítačom cez platformu DeX. Prišli o 3,5 mm jack a menší model aj o slot na microSD kartu. Všetko dôležité sme vám priniesli v článkoch Základné info: Samsung Galaxy Note 10 a Základné info: Samsung Galaxy Note 10+.

Cena Note 10 je stanovená na 949 eur a Note 10+ začína na sume 1099 eur. Cena, ktorú za niektorú z noviniek zaplatíte, však môže byť až o niekoľko stoviek eur nižšia. Stačí odpredať starší smarttfón alebo tablet a Samsung vám vráti určitú čiastku späť na účet. Ako na to?

Navštívte stránku novysamsung.sk, kde spolu so svojimi osobnými údajmi zaregistrujete aj použitý smartfón alebo tablet určený na výkup. Uvediete, v akom je stave, od čoho sa odvíja konečná výkupná cena.

Po obdržaní zakúpeného Galaxy Note 10 alebo Note 10+ vložíte IMEI číslo nového smartfónu a priložíte pokladničný doklad o jeho nákupe. Po verifikácii vám Samsung zašle na účet výkupnú čiastku za starší smartfón. 

V rámci predobjednávky môžete navyše získať bonus 200 eur k výkupnej cene funkčných modelov Galaxy Note 1 až Note 9. Pre ostatné značky a modely (funkčné smartfóny a tablety) je bonus 100 eur. Pre získanie výkupnej ceny a bonusu musíte zrealizovať registráciu v období od 7. augusta do 22. augusta a následne do 15. septembra doplniť údaje o novom Galaxy Note 10 (IMEI, pokladničný doklad).

Najviac môžete získať pri odkúpení Note 9. Pokiaľ bude plne funkčný a bez mechanického poškodenia či poškrabania, výkupná cena bude 380 eur a k nej získate navyše bonus 200 eur.  Spolu teda 580 eur. Za nový Galaxy Note 10 si doplatí len 369 eur. 

Predobjednávka musí byť uskutočnená do 22. augusta a zrealizovaná u vybraných partnerov s oficiálnou distribúciou. Ich kompletný zoznam nájdete na webe novysamsung.sk. Zľava platí aj pri kúpe telefónov od operátorov O2, Orange a Telekom pri využití dotácie podľa zvoleného programu. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu