Vylepšený Alcatel 1S so 4 GB RAM a 64 GB pamäťou na Slovensku

Na Slovensku sazačala predávať vylepšená verzia dual SIM androidu s 5,5-palcovým natiahnutým HD+ displejom, duálnym fotoaparátom a nízkou cenovkou.

V máji k nám prišiel stoeurový Alcatel 1S s 3 GB RAM a 32 GB úložiskom, na konci leta sa začala predávať jeho vynovená verzia so 4 GB operačnou pamäťou a 64 GB vnútorným priestorom. Fanúšikov dual SIM smartfónov zrejme poteší samostatný slot na microSD kartu.

Zvyšné parametre sa nezmenili, cena narástla o 30 eur. Na 5,5-palcovej uhlopriečke s pomerom strán 18:9 nájdeme HD+ rozlíšenie 720 x 1440 bodov. Kompaktné rozmery telefónu dopĺňa sympatická hmotnosť 146 gramov. Operačný systém beží vo verzii Android 9 Pie.

Novinke nechýba čítačka odtlačkov vzadu ani duálny fotoaparát tvorený hlavným 13-megapixelovým snímačom a pomocným 2 Mpix senzorom na rozostrovanie pozadia. Batéria ponúka 3060 mAh kapacitu a nabijete ju cez starý microUSB konektor. Kompletné špecifikácie sa dočítate v našom májovom základnom infe

Alcatel 1S so 4 GB RAM kúpite v slovenských obchodoch v metalickej modrej a čiernej farbe za odporúčanú cenu 129,90 eur.  Stále sa predáva aj 3 GB verzia s cenovkou 99,99 eur. 

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu