Vivo X Fold3: očakávané špecifikácie skladacieho smartfónu

Vivo pracuje na ďalšej generácii smartfónu s ohybným displejom, ktorá by mala prísť v prvých mesiacoch nového roka. Opäť pôjde o prémiový model s výbornou výbavou.

Posledná generácie Vivo X Fold2 (základné info) prišla v apríli tohto roka, no výrobca už pracuje na jeho nástupcovi. Špekuluje sa, že okrem Vivo X Fold3 predstaví aj ďalšie produkty. Známy web mysmartprice.com už zverejnil očakávané parametre skladačky. 

Ak sa informácie potvrdia, Vivo X Fold3 prinesie výkonný Snapdragon 8 Gen 3 a najvyšší model sa bude pýšiť kombináciou 24 GB operačnej pamäte RAM a 1 TB úložiska. Vnútorný AMOLED displej ponúkne 2K rozlíšenie a 120 Hz obnovovaciu frekvenciu, externý zrejme "iba" Full HD+ rozlíšenie. Na vonkajšej i vnútornej obrazovke by mala byť integrovaná čítačka odtlačkov. 

Zostavu fotoaparátov bude pravdepodobne tvoriť 50 Mpix hlavný snímač s optickou stabilizáciou obrazu, doplnený širokouhlým fotoaparátom a teleobjektívom. Batéria neznámej kapacity by mohla podporovať 100 W káblové a 50 W bezdrôtové nabíjanie. 

Kým príde k oficiálnemu uvedeniu, zrejme sa dozvieme viac informácií, možno aj priamo od výrobcu. Ten zvykne na čínskej sociálnej sieti Weibo prezrádzať niektoré z kľúčových špecifikácií a funkcií pripravovaných zariadení krátko pred predstavením. 

Zdroj: mysmartprice.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu