Vianočná ponuka 4ky: bonus na mobil, Sloboda za 4 eurá a zľava za prenos čísla

Prvým mobilným operátorom, ktorý odštartoval tohtoročnú vianočnú ponuku je prekvapivo 4ka, pri ktorej na podobné akcie nie sme veľmi zvyknutí. Všetky benefity sú ale dostupné už dlhší čas.

Pri kúpe telefónov a zariadení k paušálom SLOBODA+ a SLOBODA DÁTA na faktúru, môžete získať zľavu z ceny až do výšky 210 eur. Bonus získate pri nákupe cez e-shop operátora, v partnerských predajniach Smartshop a Mobil Online po celom Slovensku, a v Košiciach v predajniach GSM1 a SWAN. 

Napríklad pri SLOBODE NEKONEČNO+ viete získať zľavu 7 eur z mesačnej faktúry, čo pri 30 mesačných poplatkoch znamená bonus vo výške 210 eur. 

Noví zákazníci môžu využiť aj zvýhodnenú ponuku a vyskúšať si ktorýkoľvek paušál SLOBODA na 30 dní za 4 eurá, vrátane nekonečných paušálov SLOBODA NEKONEČNO (zlacnené z 22 eur na 4 eurá ) a SLOBODA DÁTA s nekonečnými dátami (zlacnené zo 14 na 4 eurá). 

Zvýhodnená ponuka platí pre zákazníkov, ktorí si do 31. 1. 2022 zakúpia novú 4ka SIM kartu alebo si prenesú číslo, a zároveň si vyberú niektorý z paušálov SLOBODA, SLOBODA +, SLOBODA DÁTA alebo SLOBODA HLAS cez e-shop 4ka.sk. Zľavu na nový telefón aj paušál za 4 eurá priniesol operátor už koncom augusta

Ak zákazníci 4ky túžia po nových smartfónoch, môžu si ich kúpiť na splátky. Operátor pridal do ponuky sedem nových modelov značiek Xiaomi, Samsung a Motorola. Medzi top modely vianočnej ponuky patrí napríklad prémiový Xiaomi 11T 128 GB (základné info), ktorý sa môže pochváliť okrem 108 Mpix hlavného fotoaparátu či podporou 5G aj rýchlym 67 W nabíjaním. 

Vo 4ke ho môžete získať napríklad k nekonečnému dátovému paušálu SLOBODA DÁTA aj s Bonusom na mobil za 29,25 eur na 24 mesiacov. Medzi zaujímavé novinky patrí aj Motorola Edge 20 (základné info), Edge 20 Pro (základné info) a Xiaomi Redmi 10 (základné info), ktorý môžete mať s bonusom k paušálu SLOBODA+ za 14,50 eur mesačne na dva roky. 

V e-shope 4ky nájdete aj výpredaj zariadení za zvýhodnené ceny, kde nechýbajú značky ako Apple, Huawei, Samsung či Xiaomi. 

Pri kúpe novej 4ka SIM karty môžu zákazníci 4ky získať dlhodobú zľavu 2 eurá z mesačného poplatku za paušál pri prenose čísla do 4ky. Ponuku je možné využiť do 31. 1. 2022 pri objednávke niektorého paušálu SLOBODA s prenosom čísla cez e-shop 4ky.

Zdroj: tlačová správa


 

Diskusia k článku:

jarpo19.10.2021 - 14:39 Trvalý odkaz

Nie je to neskoro? Az v oktobri vianocna ponuka? 🤔

Mgekko20.10.2021 - 10:25 Trvalý odkaz

Existuje na trhu rozumnejšia oficiálna ponuka kde za 22€ dostanem neobmedzené volania a dáta? Momentálne som bol v O2 ale tam už mi to chcú zdvihnúť z 25€ na 30€ kde naviac dostanem kopec kravín ktoré nepotrebujem ak mám neobmedzené dáta. Bonus na telefón vnímam ako niečo naviac ak sa dá okamžite predať ale neviem ako je to s blokovaním na iné siete a zárukou.

Celá diskusia 4 príspevky