Véčková Nokia 2720 Flip a odolná Nokia 800 Tough prichádzajú na Slovensko

V slovenských obchodoch pribudli dve atraktívne novinky z IFA 2019. Véčkový model s fyzickou klávesnicou a prvý odolný telefón značky Nokia so systémom KaiOS.

Legendárne véčko od Nokie je späť. Ponúka to, na čo sme pri vyklápacej konštrukcii zvyknutí, teda príjem a ukončenie hovoru otvorením/zatvorením, oznámenie o doručených správach a zmeškaných udalostiach na externom displeji a niekoľkodňovú výdrž na jedno nabitie.

Vďaka systému KaiOS pridáva Nokia 2720 Flip niektoré funkcie známe zo smartfónov. Napríklad možnosť používať telefón ako hotspot s LTE pripojením, Google asistenta alebo inštaláciu aplikácií. Nechýba Wi-Fi, GPS ani 3,5 mm jack.Všetky podrobnosti o hardvérovej výbave sme vám priniesli v článku Základné info: Nokia 2720 Flip.

Novinka je vo vybraných obchodoch dostupná v čiernej farbe za odporúčanú cenu 99 eur.

Nokia 800 Tough je prvým odolným telefónom spoločnosti HMD Global. Ponúka odolnosť proti vode a prachu (IP68), nemusíte sa obávať ani pádov či vysokých teplôt (MIL-STD-810G). Je to skrátka vhodný spoločník do náročných podmineok. 

Aj tu beží operačný systém KaiOS, nechýba Google asistent, Facebook ani WhatsApp. Medzi špecifikáciami nájdeme Wi-Fi, GPS, podporu LTE sietí, 2 Mpix fotoaparát, či FM rádio. Pod 2,4'' displejom je pogumovaná hardvérová klávesnica. Kompletné informácie o výbave sa dočítate v základnom infe

Nokia 800 Tough sa na Slovensku predáva za 115 eur.

Tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu