Tržby nevydareného GTA: The Trilogy podľa Take-Two prekonali očakávania

Remastrovaná trilógia GTA III, Vice City a San Andreas patrí k najhorším vydaniam minulého roka. Vyzerala zle, mala problémy pri spustení a vyšla s množstvom chýb. Vydavateľ je však s hrami spokojný.

Remastrovaná trilógia GTA prepadla u kritikov aj u hráčov a mnohí ho považujú za jedno z najhorších vydaní minulého roku. Očakávané prerábky klasík GTA III, Vice City a San Andreas vyzerali v novom šate horšie než módy, ktoré roky predtým pripravovala komunita fanúšikov. Hry mali po vydaní veľké problémy so spustením, na chvíľu zmizli z ponuky a nevyhlo sa im ani množstvo technických chýb. 

Ak ste po tom všetkom čakali, že vydavateľ Take-Two dostane od fanúšikov finančnú facku, ktorá sa odrazí na tržbách, zrejme budete sklamaní. Zúfalý stav trilógie totiž vydavateľa vôbec nepoškodil. Aspoň to tvrdí vo svojich finančných výsledkoch, kde malo byť GTA: The Trilogy silným ťahúňom tržieb. Dokonca až takým, že prekonal interné očakávania Take-Two. 

V prípade, že si toto stanovisko neviete vysvetliť, zrejme nebudete jediní. Potešujúcou správou však zostáva, že Rockstar oficiálne potvrdil aktívny vývoj nového GTA VI

Zdroj: pcgamer.com

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu