Tri dôvody, prečo zvoliť Huawei FreeBuds Pro 3

Malé, bezdrôtové slúchadlá, ktoré bez väčších problémov ukryjeme aj vo vrecku, sa stali súčasťou nášho každodenného života. Huawei nedávno uviedol na slovenský trh prémiový model, ktorý príjemne prekvapil.

Snáď každý výrobca mobilných zariadení má vo svojom portfóliu aj audio produkty, medzi nimi tzv. TWS (true wireless) slúchadlá, úplne bezdrôtové. Huawei FreeBuds Pro 3 sú najnovšou vlajkovou loďou výrobcu. Pozreli sme sa bližšie na funkcie a technológie, ktoré z nich robia ideálnu voľbu aj pre náročných používateľov, a našli sme tri hlavné dôvody. 

Bezkonkurenčná kvalita zvuku

Kvalitný zvuk je dôležitým prvkom pre dokonalý zážitok z hudby a práve tu slúchadlá excelujú. Vďaka zvukovému systému Hi-Res Dual Driver zaručujú vynikajúci zvukový zážitok bez oneskorenia. Algoritmus Triple Adaptive EQ zabezpečí, že bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate, bude znieť zvuk vždy presne podľa vašich preferencií.

Čistý hovor v akomkoľvek prostredí

S technológiou Pure Voice 2.0 sú slúchadlá Huawei FreeBuds Pro 3 pri snímanie vášho hlasu počas hovorov oproti predchádzajúcej generácii oveľa lepšie. Bez ohľadu na to, či ste v rušnej kaviarni alebo na cestách, budete dobre počuť a druhá strana bude počuť vás. Bez obáv môžete telefonovať so slúchadlami aj v hlučnom prostredí. 

Potlačenie okolitého hluku pre vaše pohodlie

Ak sa potrebujete "odstrihnúť" od rušného okolitého sveta, oceníte na slúchadlách Huawei FreeBuds Pro 3 vylepšenú technológiu ANC 3.0 s adaptívnym potlačením okolitého šumu a podporou umelej inteligencie. Oproti FreeBuds Pro 2 ponúkajú o 50 % vyššie potlačenie hluku.

Samozrejmosťou je ľahký a odolný dizajn slúchadiel s certifikáciou IP54, takže si ich môžete vziať takmer kamkoľvek. Do práce, na cesty, športovanie i domáce relaxovanie. 

Huawei FreeBuds Pro 3 sú na slovenskom trhu dostupné za odporúčanú cenu 199 eur. Na výber máte tri farebné verzie – Ceramic White (biela), Silver Frost (strieborná) a Green (zelená). 

 

 

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu