Tieto smartfóny značky Xiaomi, Redmi a Poco už nedostanú žiadnu aktualizáciu

Výrobca pravidelne aktualizuje zoznam zariadení, na ktoré už nebude dodávať žiadny update. Na webovej stránke Xiaomi nájdete prehľadný zoznam modelov. Dôležitý je aj pôvod smartfónu, teda trh, pre ktorý bol určený.

Nielen aktualizácie systému, ktoré prinášajú nové funkcie a vylepšenia, ale ani bezpečnostné záplaty nebudú dodávané na množstvo modelov od Xiaomi. Výrobca na stránke trust.mi.com zverejňuje zoznam zariadení značiek Xiaomi, Redmi a Poco, ktoré už žiadny update nedostanú.

Ak si chcete overiť, či váš smartfón, tablet, inteligentné hodinky alebo iné smart zariadenie vrátane elektrickej kolobežky bude chránený bezpečnostnými záplatami, navštívte stránku trust.mi.com

Pri niektorých zariadeniach nájdete v zátvorke skratku, ktorá označuje konkrétny trh, ktorého sa ukončenie podpory pri tomto modeli týka. Aj pre toto je dôležitý pôvod zariadenia, ktoré si kupujete v obchode. Či ide o výrobok určený pre náš alebo zahraničný trh. Potom sa môže stať, že niekedy márne čakáte aktualizáciu, ktorá je pre slovenský trh sprístupnená, ale na váš smartfón nedorazila. 

Zdroj: trust.mi.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu