Telekom: Motorola Razr 40 Ultra v akciovej ponuke

Horúcu novinku z dielne Motoroly, ktorá prináša skladací displej, véčkovú konštrukciu a výbavu top modelu, môžete kúpiť k niektorému z paušálov Telekomu.

Ako prvý slovenský operátor pridal Telekom do ponuky čerstvú novinku Motorola Razr 40 Ultra. Telefón s ohybným 6,9-palcovým vnútorným displejom, ktorý sa pýši 165 Hz obnovovacou frekvenciou, sa od konkurencie líši najmä veľkou 3,6-palcovou externou obrazovkou, na ktorej môžete spustiť aj bežné aplikácie bez nutnosti otvárať vyklápaciu konštrukciu. 

Výkon zabezpečí známy 4 nm čipset Snapdragon 8+ Gen 1 doplnený 8 GB operačnou pamäťou RAM a interným 256 GB úložiskom. Fotografie a videá až v 8K rozlíšení zhotovíte 12 Mpix hlavným fotoaparátom, ktorému sekunduje širokouhlý s 13 Mpix snímačom. batériu s 3800 mAh kapacitou nabijete aj bezdrôtovo. Kompletné parametre sa dočítate v základnom infe

Čierna Motorola Razr 40 Ultra je cez e-shop Telekomu dostupná k paušálu T Nekonečno SD za 12 eur mesačne, akontácia je vo výške 479 eur. Za telefón tak spolu zaplatíte 767 eur, pričom štandardná cena v obchodoch je 1149 eur. 

V ponuke nájdete od 1. júna 2023 aj obľúbenú dvojičku smartfónov, tentoraz v kombinácii Samsung Galaxy A54 5G + Samsung Galaxy A14

Zdroj: Telekom

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu