Telekom: Huawei P60 Pro v akciovej ponuke

Špičkový fotomobil si môžete kúpiť aj k niektorému z paušálov Telekomu. V ponuke Magenta 1 sú stále dva modely série Redmi Note 12.

Vlajková loď Huawei P60 Pro (základné info) patrí aktuálne na špičku v rebríčku DXOMARK. Spoľahnúť sa môžete na kvalitné snímky vo dne i v noci a nesklame ani približovací objektív s3,5-násobným optickým zoomom. Zaujme netradičnou premenlivou fyzickou clonou f/1.4 - f/ 4.0, samozrejmosťou je optická stabilizácia obrazu. 

Telefónu nechýba certifikácia odolnosti IP68, stereo reproduktory ani rýchle 50 W bezdrôtové nabíjanie. Výkon zabezpečí Snapdragon 8+ Gen 1 s 8 GB RAM. Na uloženie súborov a aplikácií je tu 256 GB interný priestor. Huawei smartfónu síce chýbajú Google služby, no spustíte tam väčšinu obľúbených aplikácií. Skúsenosti z testovania sa dočítate v našej recenzii.

Huawei P60 Pro v čiernej farbe kúpite cez web Telekomu k paušálu T Nekonečno SD za 44 eur mesačne, akontácia je vo výške 579 eur. V hotovosti zaplatíte 1199 eur

V ponuke Magenta 1 nájdeme dva modely Xiaomi Redmi Note 12 5G a Redmi Note 12 Pro 5G. Ušetriť sa dá na akontácii i mesačných poplatkoch.

Zdroj: Telekom

Diskusia k článku:

Začať diskusiu