Telekom: cenu hardvéru k paušálu ovplyvní nové rozdelenie programov do skupín

Od 1. februára 2022 má hardvérová ponuka nie šesť, ale už osem skupín paušálov. Zmena sa pozitívne dotkne nižších paušálov.

Ak si beriete k paušálu nový telefón, tablet či príslušenstvo, jeho konečná cena, ktorú zaplatíte počas dvoch rokov, záleží od paušálu, ku ktorému si zariadenie beriete. Od februára pristúpil Telekom k zmene, ktorá sa dotkla nižších paušáloch a vytvorili sa dve nové skupiny.

Prvou zmenou je vytvorenie skupiny s paušálmi Základ 17, Dáta 17 a Ideál 20, ktorá je vyňatá z najnižšej skupiny. Výhodou je tak možnosť zobrať si k paušálu už aj exkluzívne telefóny, pôvodne dostupné až od Ideálu 21. Sem patrí napríklad séria iPhone 13 či top modely Samsungu.

Druhou zmenou je vytvorenie skupiny paušálov v strednej časti ponuky, kam sú zaradené Dáta 25, Ideál 25 a Ideál 27. Tá ponúka výhodnejšie ceny telefónov oproti pôvodnej skupine, kde ostali Dáta 21, Ideál 21 a Ideál 23.
 
Ostatné skupiny sú bez zmeny. Pre vyššie paušály ostáva rozdelenie rovnaké a sú štyri: Ideál 32 a Ideál 37, Dáta HD a Nekonečno SD, Nekonečno HD, Nekonečno MAX.
 
Zdroj: telekom.sk

Diskusia k článku:

dzulio08.02.2022 - 12:10 Trvalý odkaz

co clanok, to chyba a preklepy...

ked si uz ani nadpis naprecitate po sebe...

Lenka Ivančíková08.02.2022 - 20:36 Trvalý odkaz

In reply to by dzulio

Ano, mas, pravdu. Kazdy preklep, ktoreho si napriek snahe a citaniu textu nevsimnem, ma vzdy mrzi. Autorska slepota. :-(

Knoxville09.02.2022 - 15:58 Trvalý odkaz

In reply to by dzulio

A čo čakáš od Ivančíkovej? Veď to je,jej "štandard",článok plný chýb..
Bolo by až podozrivé,keby napísala niečo poriadne a bez preklepov...

Celá diskusia 8 príspevkov