Takto by mohla vyzerať Sony Xperia 2

Dizajn vyzerá veľmi podobne ako v prípade Xperie 1. Jediným výrazným prvkom je presun zadnej kamery zo stredu na ľavú stranu. Zachované zostanú aj hardvérové bočné tlačidlá.

Očakáva sa, že Sony už čoskoro predstaví nasledovníka top modelu Xperia 1, ktorá dostala natiahnutý displej s pomerom strán 21:9. Aj preto sme jej recenziu nazvali Sony Xperia 1 - úzka vlajka so 4K displejom

Mnohí hovoria, že nástupcu spoznáme už na výstave IFA v Berlíne. S tým má súvisieť aj únik press fotografií, na ktorých vraj vidíme pripravovanú novinku Sony Xperia 2. Dizajn nie je veľmi odlišný od predchodcu a jediným výraznejším prvkom je presun zadnej kamery zo stredu na ľavú stranu zariadenia. 

Na bokoch vidno, že Sony zachovalo hardvérové tlačidlá napájania, hlasitosti, spúšte fotoaparátu aj snímača odtlačkov, ktorý sa zatiaľ nepresunul pod displej. Žiadne ďalšie špecifikácie bohužiaľ nie sú známe. Veľa špekulácií sa však točí okolo displeja. 

Kým jedna strana tvrdí, že nový smartfón ponúkne rovnaký 4K displej ako Xperia 1, druhá hovorí o 5K displeji a zmene názvu na Xperia 1R. Sony bude mať svoju prezentáciu na IFA už 5. septembra. Uvidíme, či sa dizajn novinky potvrdí alebo bude napokon všetko inak. 

Zdroj: Xperia Blog

Diskusia k článku:

Miloš31.08.2019 - 10:55 Trvalý odkaz

Pekná, mám Xperiu 1 plná spokojnosť ten formát 21:9 , super sa drží v ruke.

Celá diskusia 1 príspevok