Swan ponúka neobmedzený gigabitový internet

Operátor zrýchlil optické pripojenie na internet. Nový program Internet XL je zatiaľ dostupný iba v šiestich mestách Slovenska a môžete ho získať aj bez viazanosti. .

Nový Internet XL láka na maximálne prenosové rýchlosti až 1 Gbit/s pri sťahovaní a 100 Mbit/s pri odosielaní dát, pričom sa neuplatňujú žiadne obmedzenia, tzv. FUP.

Dostupný je pre obyvateľov vybraných lokalít Bratislavy, Trnavy, Dubnice nad Váhom, Komárna, Trenčína a Púchova. Neskôr sa má služba rozšíriť do ďalších slovenských miest, ako sú napr. Nitra, Košice, Zvolen, Malacky, Dunajská Streda, Trenčianske Teplice či Slovenský Grob.

Internet XL je pri 12- alebo 24-mesačnej viazanosti dostupný za 24,99 eur mesačne. Bez viazanosti ho získate za 29,99 eur. 

Pozn. redakcie: Gigabitový internet na optike ponúka už vyše roka aj Telekom. Ide o doplnkovú službu za 5 eur mesačne a môžete si ju aktivovať k programu Magio internet XL. Mesačný poplatok za program je 20,99 eur a takisto nemá žiadne dátové obmedzenia. O službe sme v apríli 2018 informovali v tomto článku

Zdroj: tlačová správa

Diskusia k článku:

Začať diskusiu