Sniper Elite 5 prinesie rozsiahlu kampaň v 2. svetovej vojne

Vašou úlohou bude zničiť smrtiaci nacistický plán, známy pod názvom Operácia Kraken. Sniper Elite 5 sa bude odohrávať vo Francúzsku a prenesie vás do roku 1944. Vyjde na PC, staré, aj nové konzoly.

V novom Sniper Elite 5 uvidíme elitného strelca Karla Fairburna cestovať do Francúzska v roku 1944, aby zastavil Operáciu Kraken. Ide o tajný nacistický projekt, ktorý hrozí ukončením vojny skôr, než spojenci dorazia do Európy. Karlovou úlohou je tak zlikvidovať vysokopostavených nacistických dôstojníkov a definitívne ukončiť Operáciu Kraken. 

Z herného hľadiska máme čakať nové a doteraz najrozsiahlejšie mapy, aké kedy séria priniesla. Budú založené na skutočných francúzskych miestach roku 1944. Bude tu nový traversal systém, ktorý hráčom ponúkne ešte viac možností pri likvidácii svojich cieľov. Na vašej misii vám bude môcť pomáhať aj kamarát, pretože Sniper Elite 5 prinesie vylepšené možnosti kooperácie. 

Vylepšení sa dočká aj smrtiaca kamera, ktorá sa podľa vývojárov posunie na novú úroveň. Okrem rozsiahlej kampane na vás čaká pokročilá fyzika streľby, množstvo zbraní, vylepšení, ale aj PvP invazívny režim. Ako ostreľovač tak budete môcť vtrhnúť do kampane iného hráča a zapojiť sa do smrtiacej hry na mačku a myš. 

Zároveň však budete môcť zavolať druhého ostreľovača na pomoc v prípade, že sa dostanete do ťažkej bojovej situácie. Sniper Elite 5 vyjde budúci rok na PC, staré aj nové konzoly. Zároveň a dostane aj do Game Passu. 

Zdroj: sniperelitegames.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu