Smart hodinky Huawei Watch 4 a Watch 4 Pro prichádzajú na Slovensko so zľavou 85 eur

Dvojica najnovších inteligentných hodiniek Huawei je dostupná už aj v slovenských obchodoch. U vybraných predajcov ich kúpite s dočasnou zľavou 85 eur.

Novú sériu inteligentných hodiniek Huawei Watch 4 tvorí dvojica modelov. Okrem základného Watch 4 aj Watch 4 Pro, ktorý ponúka ešte kvalitnejšie materiály vrátane keramického či titánového tela a zafírového skla. Výdrž na jedno nabitie je pri Pro verzii mierne dlhšia. Zvyšné parametre však má dvojica hodiniek rovnaké.

Obidva modely dostali okrúhly ciferník s 1,5'' AMOLED displejom a rozlíšením 466 x 466 bodov a AOD displejom. Dokážu kontinuálne merať tep srdca, nasýtenie krvi kyslíkom, stres, merajú a vyhodnocujú spánok a nechýba im integrované GPS.

Podporujú viac než 100 športových režimov vrátane golfu, horolezectva, lyžovania či potápania. Disponujú odolnosťou 5 ATM do hĺbky 30 metrov aj certifikáciou IP6X, zvládnu teda aj prašné prostredie. 

U vybraných predajcov získate obidva modely so zľavou 85 eur. Huawei Watch 4 tak kúpite už za 364 eur, Watch 4 Pro s koženým remienkom za 464 eur. Najdrahšia verzia Watch 4 Pro Titanium má aktuálne cenu 564 eur

Zdroj: nay.sk

Diskusia k článku:

Začať diskusiu