Séria Huawei Watch 4 prináša offline navigáciu bez pripojeného smartfónu

Aplikácia Petal Maps Wearable funguje samostatne a nepotrebuje byť pripojená k smartfónu. Priamo zo zápästia si naplánujete trasu pre turistiku alebo cyklistiku. Aj s možnosťou vyhľadať dôležité záujmové body.

Dvojica najnovších modelov Huawei Watch 4 priniesla prvú navigačnú aplikáciu pre inteligentné hodinky bez nutnosti pripojenia smartfónu. Nová funkcia poteší najmä vyznávačov outdoorových športov, ako je napríklad cyklistika či turistika.

Navigačné služby zahŕňajú vyhľadávanie destinácií a plánovanie trás pre navigáciu pešo alebo na bicykli. Samozrejmosťou je hlasová reprodukcia pokynov aj upozornenia na zmenu smeru cesty prostredníctvom vibrácií. Na rozdiel od navigácie zobrazovanej vo forme textového skrolovania v iných smart hodinkách, Petal Maps môže zobraziť kompletnú navigačnú mapu na ciferníku. 

Dáta sa aktualizujú v reálnom čase, čím sa eliminujú nepredvídateľné okolnosti na zvolenej trase, ako napríklad stavebné práce, dopravné zápchy alebo zložité cestné podmienky. Petal Maps Wearable dokážu pri každodennom používaní na základe jedinečného algoritmu odporučiť najlepšiu trasu pre pešiu alebo cyklistickú jazdu. 

Petal Maps sú dostupné pre všetky smartfóny s Androidom a stiahnete ich z obchodov AppGallery a Google Play

Huawei Watch 4 Pro s titánovým remienkom kúpite v slovenských obchodoch za 699 eur, rovnaký model s koženým remienkom je v predaji za 549 eur. Odporúčaná cena model Watch 4 s čiernym gumeným remienkom je 449 eur. Aktuálne prebieha do 25. júna u vybraných predajcov promo akcia, v ktorej môžete získať na ktorýkoľvek model zľavu 85 eur. 

Zdroj: tlačová správa 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu