Séria Honor 100 príde 23. novembra. Poznáme dizajn a hlavné parametre

Výrobca už niekoľko dní láka na svoju najnovšiu sériu smartfónov. Ponúkne elegantný dizajn, výkonný hardvér a kvalitné fotoaparáty.

Rad Honor 100 bude tvoriť minimálne dvojica prémiových modelov Honor 100 a Honor 100 Pro, ktoré budú mať premiéru 23. novembra. Ako býva zvykom, súčasťou rodiny bude aj Lite verzia. Či bude uvedená hneď pri predstavení novej série alebo príde neskôr, nie je zatiaľ isté.

Honor na čínskej sociálnej sieti Weibo zverejnil krátke promo video, naznačuje, že dôraz pri vývoji noviniek sa kládol na vzhľad a fotoaparát. Zadná stena ponúkne zaujímavú úpravu v rôznych  dizajnoch, pričom základný Honor 100 má kruhový modul s fotoaparátmi v bočnej časti netradične "useknutý".

Podľa očakávaných parametrov by Honor 100 mal dostať ako prvý smartfón na svete čipset Snapdragon 7 Gen 3, Pro verzia by sa mohla pýšiť Snapdragonom 8 Gen 2. Zostavu fotoaparátov by pri Honore 100 mala tvoriť dvojica snímačov v kombinácii 50 Mpix (hlavný s OIS) a 12 Mpix (širokouhlý). 

Honor 100 Pro k tejto dvojici dostane aj tretí objektív (približovací) s 32 Mpix senzorom, ktorý by mal byť určený na portrétové fotografie. Pamäťové kapacity by mali začínať na 12 GB RAM s 256 GB úložiskom, najvyšší model bude kombinovať 16 GB operačnú pamäť s 512 GB úložným priestorom. Batéria v oboch modeloch má podporovať 100 W nabíjanie. 

Oficiálne špecifikácie, dostupnosť a cenu sa dozvieme už o pár dní, 23. novembra. Budeme vás informovať.

Zdroj: weibo.com/Honor

Diskusia k článku:

Začať diskusiu