Senua’s Saga: Hellblade II prvýkrát ukazuje temnú hrateľnosť v súboji s obrom

Hrateľná ukážka pokračovania Hellblade potvrdzuje temné zasadenie, v ktorom sa nešetrí brutalitou. Vidíme v ňom hlavnú hrdinku, ktorá opäť trpí psychickými problémami, čo jej stret s obrovským obrom rozhodne neuľahčuje.

Na podujatí The Game Awards nechýbalo ani Senua's Saga: Hellblade II, ktoré bolo oficiálne ohlásené na rovnakej udalosti ešte v roku 2019. Od tej doby boli informácie pomerne strohé a okrem filmového traileru sme z hry nevideli nič. Čakanie na ukážku hrateľnosti je však na konci a atmosféru hry si môžete prvýkrát vychutnať v novej ukážke. 

 

Z nej sa potvrdilo, že Senua's Saga: Hellblade II bude mať poriadne temné a brutálne zasadenie, ktoré nešetrí krvou a krutosťou. Hrateľná ukážka zachytáva pasáž, v ktorej Senua, opäť trpiaca psychickými problémami, narazí so svojimi spojencami na krvilačného obra.  

Celá hrateľná ukážka vyvrcholí tým, že obor hlavnú hrdinku žiada o pomoc. Senua ho totiž pozná, čo jej hovorí aj jeden z hlasov v jej hlave. Tým nové zábery končia. 

Senua's Saga: Hellblade II vyjde na PC a konzoly Xbox Series X / S, kde sa zároveň dostane aj do Game Passu. Konkrétny dátum vydania zatiaľ nie je známy. 


Zdroj: youtube.com

Diskusia k článku:

Začať diskusiu