Samsung uviedol Star Wars edíciu Galaxy Note 10+

Top model v novom kabáte sprevádza premiéru nového dielu do série Star Wars. Špeciálna edícia zahŕňa aj filmové tapety, animácie, zvuky a Galaxy Buds.

V predvianočnom čase poteší fanúšikov Hviezdnych vojen Samsung, ktorý predstavil špeciálnu Star Wars edíciu top modelu Galaxy Note 10+ (základné info). Jej uvedenie sprevádza film Star Wars: The Rise of Skywalker s premiérou 20. decembra. 

Špeciálna edícia zahŕňa tematický kryt pre smartfón, zberateľský kovový odznak a Galaxy Buds, rovnako v úprave Star Wars. 

Súčasťou sú aj softvérové bonusy, kde výrobca vložil filmové tapety, animácie vypínania, sady ikon a zvuky. Nový červený kabát dostalo aj pero S Pen a obal pre Galaxy Buds, ktorý je z vonkajšej strany čierny s červeným vnútrom. 

Samsung Galaxy Note 10+ v Star Wars edícii bude dostupný mimo USA aj v Austrálii, Dánsku, Fínsku, Nemecku, Hongkongu, Kórei, Nórsku, Rusku, Španielsku, Švédsku, Turecku, Spojených arabských emirátoch a v Británii. Cena je stanovená na 1299,99 USD.

Predaj štartuje 13. decembra na Amazone, Best Buy, Microsoft store či e-shope Samsung.com. Koho zaujímajú naše skúsenosti s tohtoročným top modelom, dočíta sa ich v recenzii Samsung Galaxy Note 10+ - viac displeja, viac batérie.


Zdroj: Samsung

Diskusia k článku:

R T23.11.2019 - 09:44 Trvalý odkaz

Ten červený S-Pen je bomba!

Celá diskusia 1 príspevok