Samsung Galaxy Note 10 má dostať reproduktory zabudované v displeji

Známy leaker zverejnil informácie o tom, že Samsung do svojho nového top modelu zabuduje technológiu SoD. S jej použitím by telefón nemal mať reproduktory ani slúchadlo na hovory, pretože zvuk sa bude šíriť priamo z displeja.

Úniky okolo Samsungu Galaxy Note 10 pribúdajú. Podľa nepotvrdených informácií má prísť telefón prvýkrát v dvoch verziách, s uhlopriečkov 6,4'' a 6,75''. Očakáva sa tiež vysoký výkon, podpora 5G sietí a 64 Mpix snímač, ktorý výrobca už stihol predstaviť.

Najnovšie informácie pochádzajú od leakera Ice universe, ktorý na svojom Twitter účte tvrdí, že novinka dostane technológiu SoD (Sound on Display).

Nedávno uniklo aj niekoľko renderov, ktoré ukazujú vizuál bez prakticky neexistujúceho horného rámu. Dôvodom tejto konštrukcie má byť práve SoD. To znamená, že telefón nebude mať klasické slúchadlo hovorov ani reproduktor. Zvuk sa má šíriť priamo z displeja, pričom podobné riešenie predviedol Huawei P30 Pro a LG G8 ThinQ.

Samsung technológiu SoD vraj rieši po svojom a od konkurencie sa zrejme bude odlišovať. Všetky informácie však zatiaľ treba brať s rezervou a počkať si na oficiálne predstavenie. Je naplánované na konci leta.

Zdroj: twitter.com

Diskusia k článku:

Daor3221.06.2019 - 09:06 Trvalý odkaz

Najvacsia chyba tohoto telefonu bude asi to, ze mensi a vacsi model nebudu vybavou rovnake, ale ten mensi bude ochudobneny (pravdepodobne).

Celá diskusia 1 príspevok