Samsung Galaxy Fold hlási oficiálny návrat, predaj štartuje 18. septembra

Výrobca navrhol a zapracoval niekoľko konštrukčných zmien, ktoré odstraňujú problémy s displejom. Fóliu spojil s telom telefónu, pridal 5G verziu a používateľskú podporu 24/7. Novinka bude dostupná vo farbách Cosmos Black a Space Silver.

Samsung začiatkom roka oznámil svoj revolučný model Galaxy Fold, ktorý musel stiahnuť ešte pred oficiálnym začiatkom predaja. Smartfón sa najprv dostal do rúk recenzentov. Spočiatku boli síce nadšení, ale už po pár dňoch sa objavili konštrukčné problémy displeja. Téme sme sa venovali v článku Skladací Samsung Galaxy Fold má problémy. Obrazovka zatiaľ veľa nevydrží. Výrobca po menšom fiasku začal intenzívne pracovať na oprave. Prešlo niekoľko mesiacov a Samsung Fold sa vracia späť. 

Po dôkladnom skúmaní bolo navrhnutých a zapracovaných niekoľko zmien. Telefón je momentálne dodávaný s vylepšeným dizajnom a konštrukciou. Samsung pripravil aj verziu s 5G, a pridáva nepretržitú používateľskú podporu. Okrem toho vyriešil strhávanie fólie na displeji, ktorá bola nevyhnutná pre jeho funkčnosť. Momentálne je zabudovaná do tela prístroja a nie je možné ju odstrániť.

Pribudlo lepšie spevnenie pántov, a to všetko pri zachovaní veľkosti prístroja. Vnútorné parametre zostali nezmenené. V Európe bude Samsung Galaxy Fold dostupný vo farebnom prevedení Cosmos Black a Space Silver. Predaj štartuje 18. septembra vo Francúzsku, Nemecku, Singapure a Veľkej Británii. Cena je stanovená na 2 000 eur za štandardnú a 2 100 eur za 5G verziu. 

Zdroj: Samsung


 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu