S Huawei Nova 11 prichádza nová éra mobilného hrania. Zaujme rýchlym nabíjaním a špičkovým displejom

Nedávna novinka na slovenskom trhu nie je len bežným smartfónom, ale prináša inovatívne technológie, ktoré boli navrhnuté špeciálne pre náročných mobilných hráčov. Cena pritom príjemne prekvapí.

Huawei Nova 11 ponúka výkonný hardvér s maximálnym výkonom, ktorý spolu s dlhou výdržou batérie spĺňa požiadavky hier s vysokým rozlíšením. Pri hraní graficky náročných hier vnútri telefónu vzniká vysoké teplo, ktoré je dôležité udržať pod kontrolou.

Na vyriešenie tohto problému využíva Huawei Nova 11 patentovaný špičkový chladiaci systém. Grafenové dosky s ultra vysokou tepelnou vodivosťou a dvojité VC doštičky, ktoré v porovnaní s predchádzajúcou generáciou zlepšujú schopnosť odvádzania tepla o 7 %. Jej 10-kanálový dot-matrix watter-pool design zlepšuje účinnosť odvodu tepla VC o 60 % v porovnaní s bežnými riešeniami.

Všetko spolu znižuje teplotu smartfónu počas náročných herných podmienok na želanú úroveň. Revolučné tepelné riešenie integrované do série Huawei Nova 11 je podporované umelou inteligenciou, ktorá pomocou senzorov dynamicky deteguje miesta s vysokou teplotou, znižuje ju a poskytuje informácie o teplote do riadiaceho centra pre presnú alokáciu zdrojov. Zároveň predikčný algoritmus dokáže predĺžiť výdrž batérie až o 10 %.

Kombinácia špičkového hardvéru a náruživé hranie hier vplýva na energetickú náročnosť, no i na toto je Huawei Nova 11 pripravený. Disponuje rýchlym nabíjaním Huawei SuperCharge Turbo, vďaka ktorému môžu hráči skrátiť hodiny strávené pripojením k nabíjačke. Dlhé prestávky medzi hraním sú tak minulosťou. Stačí iba 15 minút nabíjania so zapnutým displejom a telefón sa nabije až na polovicu.

Séria Nova 11 nekončí pri dlhej výdrži batérie. Smartfón kombinuje výkonný hardvér s pokročilým softvérom a ponúka hráčom dokonalý herný zážitok. Vďaka AI Intelligent Scheduling 3.0 a 120 Hz vysokej obnovovacej frekvencii dokážu tieto smartfóny identifikovať herné scény v reálnom čase a podľa toho dynamicky upravovať snímkovú frekvenciu. 

Okrem toho GPU Turbo 3.0 zaisťuje stabilné obnovovacie frekvencie a zároveň znižuje spotrebu energie pri hraní hier o pôsobivých 10 %, čím dosahuje dokonalú rovnováhu medzi plynulým hraním počas intenzívnej akcie a energetickou účinnosťou pri zobrazovaní statických obrázkov. 

Pre ďalšie zvýšenie herného výkonu obsahuje séria nova 11 technológiu viacrozmerného dotykového ovládania Touch Turbo 3.0, ktorá zaručuje presnú synchronizáciu medzi displejom na obrazovke a dotykovými operáciami. Táto inovatívna technológia zaisťuje, že obrazovka reaguje na dotyky rýchlo a stabilne, čím sa znižuje oneskorenie medzi dotykom a displejom o úžasných 5 %. 

Ak uvažujete nad kúpou nového smartfónu, ktorý budete využívať aj na hranie mobilných hier, Huawei Nova 11 je pre vás ideálnym spoločníkom. Ponúkne vám kvalitný displej, vysoký výkon, účinné chladenie a dlhú výdrž batérie.

Zdroj: Huawei

 

Diskusia k článku:

Začať diskusiu